Neler Yeni

Akakçe'de bulunan "EN UCUZ" ürünlerde güveninirlik!

YusufMir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Özdemir
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Ben Asus Rog'un bir klavyesini almak istiyorum. Ama ürünlerin fiyatları rahat rahat güvenebildiğimiz İnceHesap, İtopya veya GamingGenTr gibi sitelerde Akakçe'deki en ucuz mağazadan en az 1000 tl daha pahalı. Örneğin SSD veya Ram alırken buna çok dikkat ediyorum. Gerekirse ekstra 400 500 tl farkı ödüyorum çünkü bir sıkıntı yaşarsam destek göreceğimi biliyorum. Sizde bu sitelere güvenmemekte hata mı yapıyorum? #reklam

Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Ben Asus Rog'un bir klavyesini almak istiyorum. Ama ürünlerin fiyatları rahat rahat güvenebildiğimiz İnceHesap, İtopya veya GamingGenTr gibi sitelerde Akakçe'deki en ucuz mağazadan en az 1000 tl daha pahalı. Örneğin SSD veya Ram alırken buna çok dikkat ediyorum. Gerekirse ekstra 400 500 tl farkı ödüyorum çünkü bir sıkıntı yaşarsam destek göreceğimi biliyorum. Sizde bu sitelere güvenmemekte hata mı yapıyorum? #reklam
Akakçenin gösterdikleri hangileri oluyor,genelde Hepsiburada Trendyol felan gösteriyor çünkü

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
bugra
yorumlarını vs. inceleyerek alabilirsinde tabi en temizi bilindik yerler olur

MoonWalk

80+ Bronze
Akakçe, işbirliğinde olduğu siteleri sıralıyor. Güvenilir satıcılar da var ancak bunları şahsi olarak detaylı araştırmak gerekiyor. Sıraladığı satıcılar güvenilmez değil ancak her satıcıya da güvenilmez tabii. Nasıl rahat ediliyorsa öyle hareket edilebilir.

YusufMir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesela https://www.akakce.com/klavye/en-uc...N5VHXMIWR2InDCbf9uj5SrMLrnirFYksaAop8EALw_wcB
En yakın fiyat İnceHesap'ta 7500 tl en ucuz n11 6000 tl. Peki garanti olarak nereden aldığım bana bir değişiklik yapıyor mu? Yani İnceHesap veya bir satıcının sattığı üründe garanti türü değişiyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akakçenin gösterdikleri hangileri oluyor,genelde Hepsiburada Trendyol felan gösteriyor çünkü
HepsiBurada olsa bir nebze sıkıntı yok iade ve değişimde hiç sorun yaşamıyorum orada ama n11 ve trendyol için aynı şeyi söyleyemem. Hepsiburada kapımdan alıyor iadeyi

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alp Kaan CEYLAN
İlgilendiği Kategoriler
Araba Motorsiklet, Bilgisayar, Kodlama, Fotoğrafçılık, Arduino
Mesela https://www.akakce.com/klavye/en-uc...N5VHXMIWR2InDCbf9uj5SrMLrnirFYksaAop8EALw_wcB
En yakın fiyat İnceHesap'ta 7500 tl en ucuz n11 6000 tl. Peki garanti olarak nereden aldığım bana bir değişiklik yapıyor mu? Yani İnceHesap veya bir satıcının sattığı üründe garanti türü değişiyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

HepsiBurada olsa bir nebze sıkıntı yok iade ve değişimde hiç sorun yaşamıyorum orada ama n11 ve trendyol için aynı şeyi söyleyemem. Hepsiburada kapımdan alıyor iadeyi
Garanti konusunda direkt olarak markaya gönderebiliyorsan eğer fark olcağını sanmıyorum ama eğer aldığın yere gönderip onlara garantiye göndertirsen fark olabilir (değişim yerine direkt para iadesi vermek vs gibi) her zaman ürün eğer asus ise asus servisine, msi ise msi servisine vb. direkt kendim göndermeyi tercih ediyorum eğer gönderme imkanım varsa garanti sonucunu sana bir belge olarak gönderirler(değişim için) veya tamir edip ürünü gönderirler, değişim için olan belgeyi sen de satın aldığın mağazaya gönderirsin ve değişimi yapmak zorunda kalırlar monitörüm için 2 kez gönderdim asusa ilkinde anlattığım gibi değişim 2.de tamir yapıldı markaya göre de değişebilir tabi

YusufMir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Sercan SAYİT
Örnek veriyorum. https://www.hepsiburada.com/asus-ro...trolleri-usb-ve-bilek-dayama-pm-HBC00002LFWL8 Hepsiburada da bir satıcıdan klavye aldım. Adam Asus garantili yazmış. Ben bu ürünü aldıkdan sonra benim satıcı ile alakam kalmıyor yani. Mesela gskill ram alınca sitesine gidip garanti sorgulatıyoruz ya. Herhangi bir satıcıdan alınca da zaten bir şey değişmiyor. Doğru mu anlamışım?
Mesela bu Eternal isimli satıcıyı siz tanımıyorsunuz ama ben tanıyorum. Bir çok üyenin yaşından bile büyüktür bu firmanın sektörde ki geçmişi. Kendi sitelerine yeterince müşteri çekemeyince bir çok firma pazar yeri olan sitelere yöneldi. Mesela Vatanbilgisayar bile Trendyol da satış yapıyor.

https://eksisozluk.com/sanalmarketim-com--1523315

https://www.sanalmarketim.com/Yardim/MusteriIliskileri

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Musa Topçu
Garantisini sağlayan bir firma varsa ona yönlendirirler ya da kendilerine göndermeni isterler ayrıca kablolu klavyeye 6k vermekte ne bileyim yani

YusufMir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Özdemir
Garantisini sağlayan bir firma varsa ona yönlendirirler ya da kendilerine göndermeni isterler ayrıca kablolu klavyeye 6k vermekte ne bileyim yani
Yok ben onu fiyat farkı olan ürün göstermek için seçtim de. Seviyorumdur alırım knk yani

Top Bottom