Akbank 7500 TL %0 faiz kampanyasıyla sende faydalan sende kazan mutlaka okuyun.

Bi akbank müşteri hizmetleriyle görüşün isterseniz Veya sistemsel yoğunluktan olabilir.Doğum tarihi seri no vs doğru girdiğinizden eminmisiniz
Her şey doğru sadece tc yanlış diyor maalesef. Müşteri temsilcisini arayacağım :)

Son düzenleme:
Güncelleme:Kampanya devam etmektedir.Promosyon kodunu kullanan ve kullanacaklara teşekkürlerimi iletiyorum.

promosyon kodunu kullanmanın bize bir faydası varmı

promosyon kodunu kullanmanın bize bir faydası varmı
Sizde üye olduktan sonra promosyon kodu alarak davet edebiliyorsunuz kullanabilirseniz bana iyiliğiniz dokunur sizde ayni sekilde davet et kampanyasi ile 4 kisiye kadar davet edebilirsiniz

ben direk müşteri hizmetlerini arayarak kullandım krediyi bu zamanda çok iyi oldu sistem yükseltme için güzel para :))

Bende başvuru yapayım dedim, 7 sene önce İnternetten akbank a girip başvuru yapmıştım (kredi) taaaa 7 sene önce kredi başvurusu yaptığım icin yararlanamiyorum kampanyadan , üstelik yeni akbank müşterisiyim.

Bende başvuru yapayım dedim, 7 sene önce İnternetten akbank a girip başvuru yapmıştım (kredi) taaaa 7 sene önce kredi başvurusu yaptığım icin yararlanamiyorum kampanyadan , üstelik yeni akbank müşterisiyim.
Maalesef banka ile ilgili bir durum bankaların hepsi geçmişte herhangi bir işlem yapan müşterilerini kabul etmeyebiliyor sizin adınıza üzüldüm ihtiyacınız var ise (karar tamamen sizindir) eşinizin veya yakınınızın (müşterisi olmayan) adına yapabilirsiniz.

Ana avrat söverek uygulamasını sildim sanki bedava vericekler bir müşteri hizmetlerine baglanamadim

Bağlanma aşamasında maalessf çok fazla talep olduğundan yoğunluk oluşmaktadır.Tekrar tekrar denediğinizde bağlanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,868
Üyeler
184,518
Son üye
efegs
Geri