mi band 6 var sanırım onda değiştiriliyor diye biliyorum.Akıllı saat alacağım fakat spotify şarkılarımı değiştirebileceğim bir cihaz istiyorum. Uygulamanın kendisine ihtiyacım yok bütçemde çok değil max 400
mi band 6 var sanırım onda değiştiriliyor diye biliyorum.
Mi band 6’da değişiyor. 249₺’ye almıştım 1 ay önce. Ekranı çok güzel.Akıllı saat alacağım fakat spotify şarkılarımı değiştirebileceğim bir cihaz istiyorum. Uygulamanın kendisine ihtiyacım yok bütçemde çok değil max 400
O zamn mi band 5 alıyorumMi Band 5 kullanıcısıyım, değiştiriliyor
Ayrıca ses ayarlama da var.
420 tl civavarı mi band 6Mi band 6’da değişiyor. 249₺’ye almıştım 1 ay önce. Ekranı çok güzel.
Daha öncesinde Apple Watch 6 kullandım İnan farkı yok.
388₺ olmuş. Ben aldığımda 299₺ idi. İlk alışverişe 50₺ indirim verdi hb öyle almıştım.O zamn mi band 5 alıyorum
420 TL civavarı mi band 6
Mi band serisinde Mi Band 4 ile bile onu yapabiliyorum. Bütçeniz yetiyorsa Mi band 6 öneririm.Akıllı saat alacağım fakat spotify şarkılarımı değiştirebileceğim bir cihaz istiyorum. Uygulamanın kendisine ihtiyacım yok bütçemde çok değil max 400
Mi band 5 ile 6 arasında ne fark var almaya değerMi band serisinde Mi Band 4 ile bile onu yapabiliyorum. Bütçeniz yetiyorsa Mi band 6 öneririm.
Ekran boyutu ve donanım farkı var. Mi band 6 çok daha hoş duruyor, videolardan görünüşlerine bakabilirsiniz.Mi band 5 ile 6 arasında ne fark var almaya değer
bluetooth kulaklık almayı düşünüyorumMi Band 5 kullanıcısıyım, değiştiriliyor
Ayrıca ses ayarlama da var.
Evet yine de değişiyorbluetooth kulaklık almayı düşünüyorum
alırsam saat üzerinden değişir mi?
Ekran farkı çok hoşuma gitti fakat bütçemin biraz üstündeEkran boyutu ve donanım farkı var. Mi band 6 çok daha hoş duruyor, videolardan görünüşlerine bakabilirsiniz.