- Bütçe
- 600
Akıllı saat/bileklik önerirseniz sevinirim. Bütçem 600, çok zorlarsam 700 olur daha fazla olmaz. Aklımda bunun siyah rengi var:
Bu nasıl akıllı saat ?Akıllı saat/bileklik önerirseniz sevinirim. Bütçem 600, çok zorlarsam 700 olur daha fazla olmaz. Aklımda bunun siyah rengi var:
Bu fiyatta bu özelliklere sahip bulabilirsen atarsan sevinirim.Bu nasıl akıllı saat ?
Mikrofon
Hoparlör
Telefon Görüşmesi
Kamera
Bunların hiç birisi yok.
Ben piyasayı bilmiyorum Ama akıllı değil ki bu bildiğim kadarıyla 200tl lik akıllı bileklik de nabız ölçüp adım sayabiliyorBu fiyatta bu özelliklere sahip bulabilirsen atarsan sevinirim.
en güzeli mi band 4. 20 gün şarjı gidiyor.Akıllı saat/bileklik önerirseniz sevinirim. Bütçem 600, çok zorlarsam 700 olur daha fazla olmaz. Aklımda bunun siyah rengi var:
Piyasa hakkında bilgin yoksa daha fazla konuşmamıza gerek yok, teşekkürler.Ben piyasayı bilmiyorum Ama akıllı değil ki bu bildiğim kadarıyla 200tl lik akıllı bileklik de nabız ölçüp adım sayabiliyor
Mi band 3' üm var farklı bir seriye geçmek istiyorum.en güzeli mi band 4. 20 gün şarjı gidiyor.