Şarj ömrü için Huawei Watch GT5 Pro, Uygulama ve özellik çeşitliliği için Galaxy Watch 5 (Her apk indirilebiliyor.)Huawei Watch GT 5 Pro mu yoksa SAMSUNG Galaxy Watch 7 mi hangisini almalıyım
Huawei ve diğer saatler arasında temel fark pil süresidir hiç bir saat huawei cihazların pil sürelerine maalesef erişemiyor watch 7 30s aod açık süre vermiş buda karma da 1.5 gün yapar diğer tarafta min 10 maks 14 günlük bir kullanım var kaldı ki fark olarak wifi dışında harici bir fark yok ben şarj süresinden dolayı huawei gt5 öneririm kendim ultimate modelini kullanıyorum 1.5 yıldır gayet memnunum.Huawei Watch GT 5 Pro mu yoksa SAMSUNG Galaxy Watch 7 mi hangisini almalıyım
Bende Watch 6 var, kurcalarsam 1 günde bitiyor. Öyle sadece saate ve birkaç uygulamaya bakmak için açarsam saati 1,5-2 gün gidiyor.samsung şarjı kaç gün gidiyor
benim telefonum iphone 13 ama ben apple saat almak istemiyorumHuawei ve diğer saatler arasında temel fark pil süresidir hiç bir saat huawei cihazların pil sürelerine maalesef erişemiyor watch 7 30s aod açık süre vermiş buda karma da 1.5 gün yapar diğer tarafta min 10 maks 14 günlük bir kullanım var kaldı ki fark olarak wifi dışında harici bir fark yok ben şarj süresinden dolayı huawei gt5 öneririm kendim ultimate modelini kullanıyorum 1.5 yıldır gayet memnunum.
Size apple saat öneren oldu mu ?benim telefonum iphone 13 ama ben apple saat almak istemiyorum
Eşim ip15 pro max ile Huawei watch gt 3 elegant modelini kullanıyor bugüne kadar herhangi bir problem yaşamadı ios/anroid uyumu mevcut saatin.doğru telefonumu söylemek istedim samsung ve huaweide bazı uygulamalar iphone telefonla çalışmıyormuş galiba onu söylemek istedim
anladım huawei 5 pro modelinde mesaj gönderme kullanılmıyormuş güncelleme ile düzeltebilirlerse çok iyi olurEşim ip15 pro max ile Huawei watch gt 3 elegant modelini kullanıyor bugüne kadar herhangi bir problem yaşamadı ios/anroid uyumu mevcut saatin.
Hızlı yanıt mevcutanladım huawei 5 pro modelinde mesaj gönderme kullanılmıyormuş güncelleme ile düzeltebilirlerse çok iyi olur