Neler Yeni

Akıllı Saat Önerisi Huawei mi Samsungmu

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yusuf İslam

Huawei Watch GT 5 Pro mu yoksa SAMSUNG Galaxy Watch 7 mi hangisini almalıyım​

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Gugen

Şarj ömrü için Huawei Watch GT5 Pro, Uygulama ve özellik çeşitliliği için Galaxy Watch 5 (Her apk indirilebiliyor.)

ThE LoSt

80+ Gold

Huawei ve diğer saatler arasında temel fark pil süresidir hiç bir saat huawei cihazların pil sürelerine maalesef erişemiyor watch 7 30s aod açık süre vermiş buda karma da 1.5 gün yapar diğer tarafta min 10 maks 14 günlük bir kullanım var kaldı ki fark olarak wifi dışında harici bir fark yok ben şarj süresinden dolayı huawei gt5 öneririm kendim ultimate modelini kullanıyorum 1.5 yıldır gayet memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Gugen
samsung şarjı kaç gün gidiyor
Bende Watch 6 var, kurcalarsam 1 günde bitiyor. Öyle sadece saate ve birkaç uygulamaya bakmak için açarsam saati 1,5-2 gün gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de yukarda Watch 5 yazmışım pardon. Her Galaxy Watch modeline apk indirilebiliyor.

zyraxone

80+
Mini telefon için Samsung.

Sadece sağlık takibi uzun pil ömrü için Huawei.

Ben Apple Watch kullanıyorum, Samsung saatler daha uzun pil ömrüne sahip. Her gün bir buçuk saat spora giderken telefonu evde bırakıyorum, spor salonunda Wi-Fi'ye bağlanıyorum, aramaları da alabiliyorum, her şeyi yapabiliyorum. Eve geldikten sonra duşa girmeden şarja koyuyorum. Böylelikle hiç pil sorunu çekmiyorum. Ama fazla spora gitmeyen biriyseniz bu pil olayı kafanızı ağrıtabilir.

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yusuf İslam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Huawei ve diğer saatler arasında temel fark pil süresidir hiç bir saat huawei cihazların pil sürelerine maalesef erişemiyor watch 7 30s aod açık süre vermiş buda karma da 1.5 gün yapar diğer tarafta min 10 maks 14 günlük bir kullanım var kaldı ki fark olarak wifi dışında harici bir fark yok ben şarj süresinden dolayı huawei gt5 öneririm kendim ultimate modelini kullanıyorum 1.5 yıldır gayet memnunum.
benim telefonum iphone 13 ama ben apple saat almak istemiyorum

ThE LoSt

80+ Gold

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yusuf İslam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ThE LoSt

80+ Gold
doğru telefonumu söylemek istedim samsung ve huaweide bazı uygulamalar iphone telefonla çalışmıyormuş galiba onu söylemek istedim
Eşim ip15 pro max ile Huawei watch gt 3 elegant modelini kullanıyor bugüne kadar herhangi bir problem yaşamadı ios/anroid uyumu mevcut saatin.

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yusuf İslam
Eşim ip15 pro max ile Huawei watch gt 3 elegant modelini kullanıyor bugüne kadar herhangi bir problem yaşamadı ios/anroid uyumu mevcut saatin.
anladım huawei 5 pro modelinde mesaj gönderme kullanılmıyormuş güncelleme ile düzeltebilirlerse çok iyi olur

ThE LoSt

80+ Gold
Top Bottom