Bünyamin Yiğit
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
Maksimum 3k ya kadar yuvarlak ekranlı konuşma özelliği olan amoled ekran akıllı saat önerir misiniz
Biraz daha büyük ekranli olması daha iyi olur kare ekranlı kaliteli de olabilir honor magic 2 hala alınabilir mi mesela2. El galaxy watch 4 5 bak
Hocam bende galaxy watch 4 var 44mm versiyonu ekranı bence yeterli honor hakkında bilgim yokBiraz daha büyük ekranli olması daha iyi olur kare ekranlı kaliteli de olabilir honor magic 2 hala alınabilir mi mesela
Huawei GT 3 aldım gayet güzel ve şık duruyor hoşuma gitti şarj ne kadar gidecek bilmiyorum bakalım yorumun için teşekkürlerHer ikisini de deneyimleyen biri olarak bana kalırsa Huawei al çünkü gerçekten şarj demek konfor demek. Samsung ile maksimum 2 günde bir hatta belki de her gün şarj muhabbeti ilk başlarda zevk gibi gelse de sonrasında işkence. Huawei saatlerin hem tasarımları iyi hemde 1 hafta rahat gidiyor.
İkinci tercihim s1 activate idi Huawei GT 3 aldım vatandan hoşuma gitti yorumun için teşekkürlers1 activate kullanıyorum 2.7k şuan fiyatı çok iyi.