omerkok_49
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,191
400 tl akım korumalı priz önerebilecek varmı 3lü olsa yeter bi üvlü daha bağlıyacağım var elimde
bütçe nedir400 tl akım korumalı priz önerebilecek varmı 3lü olsa yeter bi üvlü daha bağlıyacağım var elimde
400tl yazmışım zatenbütçe nedir
O bütçede hiçbir priz işe yaramaz.400 tl akım korumalı priz önerebilecek varmı 3lü olsa yeter bi üvlü daha bağlıyacağım var elimde
ha pardon görmedim buna bakabilirsin ama çok bişi bekleme400tl yazmışım zaten
Tunçmatik cvs tarzı markalar alınmazmı hocamO bütçede hiçbir priz işe yaramaz.
Scheineider alacaksın bakacaksın keyfine.
AlınmazTunçmatik cvs tarzı markalar alınmazmı hocam
Neden ki hocamAlınmaz
gayet iyi
dediğin markanın aynı fiyattaki ürününden daha iyi joule değeriAlınmaz
Bir Schenider i araştır piyasada ne yapmış ne etmiş ne üzerine çalışıyor birde diğer markalara bak dostum neden alınıp alınmayacağını anlarsın zaten.Kendini kanıtlamış bir firmadır Scheneider.Neden ki hocam
Sen gerçekten en fazla joule olan en iyi mi? zannediyorsungayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğin markanın aynı fiyattaki ürününden daha iyi joule değeri
Hocam tamam her zaman en iyi bir marka vardır zaten ama o markayı geçemedi diye diğer parçlarda alınmaz olmazya o dediğim parçalar neden alınmaz onu merak ettim bi kıyas söz konusu değil zatenBir Schenider i araştır piyasada ne yapmış ne etmiş ne üzerine çalışıyor birde diğer markalara bak dostum neden alınıp alınmayacağını anlarsın zaten.Kendini kanıtlamış bir firmadır Scheneider.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen gerçekten en fazla joule olan en iyi mi? zannediyorsunSadsadas
Reis ben kendi fikrimi söyledim bana göre alınmaz sen almak istiyorsan alabilirsin.Hocam tamam her zaman en iyi bir marka vardır zaten ama o markayı geçemedi diye diğer parçlarda alınmaz olmazya o dediğim parçalar neden alınmaz onu merak ettim bi kıyas söz konusu değil zaten