Akınsoft cafeplus (internet kafe programı)kaldıramıyorum

Cmdgnx

80+
Reaksiyon skoru
2
Babam internet kafeden pc almış akınsoft var oturumdan çıkıp silmeye çalıştım ama pcyi kapayıp açınca geri geliyor.Format atmakta istemiyorum oyunlar silinmesin diye.

bir program yüklü cafe pclerinde silinen her şey restarttan sonra geri geliyor onu devre dışı bırakman veya kaldırman gerek sonra kaldıracaksın akınsoftu

Aldığın yere söyle nasıl silerim diye

Revo Uninstaller ile kaldırınız. Dilerseniz TeamViewer indirip, ID ve Pass'i belirtin, ben kaldırayım.

Babam internet kafeden PC almış akınsoft var oturumdan çıkıp silmeye çalıştım ama pcyi kapayıp açınca geri geliyor.Format atmakta istemiyorum oyunlar silinmesin diye.
format atman tek çözüm galiba çünkü onlar saatlik olabiliyor bazen veya kendi hesap şifre girme ekranları oluyor o yuzden format vence

Veya Ctrl alt delete yap görev yöneticisi sinden kapat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Babam internet kafeden PC almış akınsoft var oturumdan çıkıp silmeye çalıştım ama pcyi kapayıp açınca geri geliyor.Format atmakta istemiyorum oyunlar silinmesin diye.
Kanka adminden sınırsız açtır 😂

arkadaşlar bilmeden yorum atmayınız deepfreeze kaldırılmalı ilk öncelikle istediğiniz programla kaldırın gene geri gelecektir akınsoft programıyla alakası yok

Aldığın pc ne

knk önce deepfreeze programını kaldır kaldıramazsan tek çare format

Deep Freeze idi sanırım o varsa onu kaldır sorun ortadan kalkar.

Geri