format atman tek çözüm galiba çünkü onlar saatlik olabiliyor bazen veya kendi hesap şifre girme ekranları oluyor o yuzden format venceBabam internet kafeden PC almış akınsoft var oturumdan çıkıp silmeye çalıştım ama pcyi kapayıp açınca geri geliyor.Format atmakta istemiyorum oyunlar silinmesin diye.
Kanka adminden sınırsız açtırBabam internet kafeden PC almış akınsoft var oturumdan çıkıp silmeye çalıştım ama pcyi kapayıp açınca geri geliyor.Format atmakta istemiyorum oyunlar silinmesin diye.
Aldığın pc neBabam internet kafeden PC almış akınsoft var oturumdan çıkıp silmeye çalıştım ama pcyi kapayıp açınca geri geliyor.Format atmakta istemiyorum oyunlar silinmesin diye.
knk önce deepfreeze programını kaldır kaldıramazsan tek çare formatBabam internet kafeden PC almış akınsoft var oturumdan çıkıp silmeye çalıştım ama pcyi kapayıp açınca geri geliyor.Format atmakta istemiyorum oyunlar silinmesin diye.
Rx550 xeon x5660Aldığın PC ne
Deep Freeze idi sanırım o varsa onu kaldır sorun ortadan kalkar.Babam internet kafeden PC almış akınsoft var oturumdan çıkıp silmeye çalıştım ama pcyi kapayıp açınca geri geliyor.Format atmakta istemiyorum oyunlar silinmesin diye.
Kaç TL ye aldınRx550 xeon x5660
Teşekkürler kaldirmaya çalışacağım şimdiarkadaşlar bilmeden yorum atmayınız deepfreeze kaldırılmalı ilk öncelikle istediğiniz programla kaldırın gene geri gelecektir akınsoft programıyla alakası yok
2400 ya monitör klavye mouse dahilKaç TL ye aldın