Neler Yeni

Akko 5075b plus shrine garanti dışı kalma problemi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,423
İsim
Muhammed efe
Hocam bende laptop var zaten onun klavyesini kullanırım bu süreçte ben klavyeyi osu oynarken hissiyatı güzel olsun diye almıştım.İade olursa bu soruna rağmen direk kabul ederim ya 200 tl daha verip benim klavyemin aynısından yada gider 400tl daha verir dracula alırım gibi duruyor ama ilk önce gidip iadeyi onaylamaları lazım tabi
Tamam nasıl istersen.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Tamam nasıl istersen.
Herkese teşekkür ederim yardımlarınız için duruma göre buraya yazarım neler olduğunu.İade olursa dediklerimi yaparım olmazsa sağlık olsun böylede kullanırım hiçbir şekilde sorun teşkil etmiyor bana

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,423
İsim
Muhammed efe
Herkese teşekkür ederim yardımlarınız için duruma göre buraya yazarım neler olduğunu.İade olursa dediklerimi yaparım olmazsa sağlık olsun böylede kullanırım hiçbir şekilde sorun teşkil etmiyor bana
Ben teşekkür ederim kankam ne demek

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Ben teşekkür ederim kankam ne demek
Gaminggen üzerinden irtibata geçtiler hocam şimdi bana 4tane klavye önerdiler.Crystal switch ve yellow switch vardı bunlarla birebir değişim sağlayabiliriz felan dediler bende akko piano pro istediğimi belirttim aradaki farkı verirseniz bakabiliriz felan dediler şimdi klavyeyi göndericem.İnşallah o vida problem çıkarmaz :D

iexplore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
emre
Gaminggen üzerinden irtibata geçtiler hocam şimdi bana 4tane klavye önerdiler.Crystal switch ve yellow switch vardı bunlarla birebir değişim sağlayabiliriz felan dediler bende akko piano pro istediğimi belirttim aradaki farkı verirseniz bakabiliriz felan dediler şimdi klavyeyi göndericem.İnşallah o vida problem çıkarmaz :D
bir şey olmaz için rahat olsun.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bir şey olmaz için rahat olsun.
Göndericem şimdi gaminggene klavyeyi ya akko dracula switchli versiyonu alıcam yada para iadesi isteyip bu modelde yada air modelinde stok beklicem.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,423
İsim
Muhammed efe
İnşallah kanka bakalım. Belkide akko tşklı müşterisini kaybetmemek için onlara değişim yapmayı kabul etmişlerdir. Onlarda sana değiştirirz demiştir.

Top Bottom