Neler Yeni

Akko 5075b plus shrine garanti dışı kalma problemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Klavye
Hocam o bağlantı değiştirmeye yarayan beyaz tuş kırılmış.Klavyenin devrelerinde problem yok tek sorunu o tuş kırılmış.Bide içini açarken bir tane vida girişini kırdım çok sert açtığımdan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam teşekkürler ama ölçü felan yok elimde o tuş için yoksa arkadaşımdan rica edicektim onda 3d yazıcı vardı.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,298
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam içindeki vidayı bu sefer ben kendim kırdım ama ? Adamlara mail attığımda size geri dönüş yapıcaz felan diyor ithalatçı firma olduğu için direk fotodan adamlar bana kullanıcı hatası dediler hiç kargo numarası felan vermeden bile aklımda vidayı onlar kırdı diyip aradan çıksammı diye bir düşünce var yada vidayı yapıştırsam mı ?
Ne vidası ?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.7 MB · Hit: 25

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,298
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sarı daire içerisine aldığım yerdeki plastik tutucuyla beraber vida koptu yapıştırsam tutar gibi duruyor ora
ne vidası ben vida görmüyorum orada arkadaşlar siz görüyor musunuz?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Ekler

• 1736778568070.png
    1736778568070.png
    97.4 KB · Hit: 23
  • 1736778756935.jpg
    1736778756935.jpg
    2.6 MB · Hit: 21

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Baran Kut
Post minik bir macera olmuş. Akko'ya ulaşmıştım benim de farklı sorunlarım vardı. Direkt cevap vermişlerdi. Yedek parça da sağlıyorlar ama belge vs. bir ton şey istiyorlar. Gaming Gen aracı olduğundan hem sorumluluk almak istemiyor (ki yine de müşteri memnuniyeti için almalı bence) hem de garanti kapsamını tam detaylı bilmiyor bazı çalışanları. Aslında onlar da ulaşıp daha hızlı tedarik sağlayabiliyorlar.

3 farklı kişiden 3 farklı cevap almıştım, en son tedariğin takibini yapan çalışan arayıp açıklık getirmişti konuya.

Seninki biraz şanssızlık olmuş. Açarken zarar vermeyeydin yollardın aslında. Neyse 3d printerdan falan bastırırsın, hatta basıp satan vardır Aliexpress'te Temu'da vs. belki.

Şu anlık çözdüysen iyi ama ileride diyelim kablosuz kullanmak istedin, sorun yaratacak mı yine acaba? Yoksa tümüyle çözebildin mi?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Post minik bir macera olmuş. Akko'ya ulaşmıştım benim de farklı sorunlarım vardı. Direkt cevap vermişlerdi. Yedek parça da sağlıyorlar ama belge vs. bir ton şey istiyorlar. Gaming Gen aracı olduğundan hem sorumluluk almak istemiyor (ki yine de müşteri memnuniyeti için almalı bence) hem de garanti kapsamını tam detaylı bilmiyor bazı çalışanları. Aslında onlar da ulaşıp daha hızlı tedarik sağlayabiliyorlar.

3 farklı kişiden 3 farklı cevap almıştım, en son tedariğin takibini yapan çalışan arayıp açıklık getirmişti konuya.

Seninki biraz şanssızlık olmuş. Açarken zarar vermeyeydin yollardın aslında. Neyse 3d printerdan falan bastırırsın, hatta basıp satan vardır Aliexpress'te Temu'da vs. belki.

Şu anlık çözdüysen iyi ama ileride diyelim kablosuz kullanmak istedin, sorun yaratacak mı yine acaba? Yoksa tümüyle çözebildin mi?
Hocam şuan hiçbir problemi yok sadece o vida ekstradan kırıldı o switchte kırık zaten en başından beri ben içini açıp kendim manuel olarak değiştirdim windows moduna şuan hiçbir sıkıntı olmadan kullanabiliyorum ama şimdi gaminggenden yaptığım değerlendirmeyi silmelerini talep ettim 1 yıldız vericem müşteri memnuniyeti açısından felan olsun diye.

@Leonidax Arkadaş hakli bak 3d printi olan birini bul. Dolap uygulamasında sanırım keycap basan bi kaç kişi var figür vs üreten. Ölçülerini atıcam ücreti karşılığında yapar mısınız diye sor.
Hocam gaminggene değerlendirmemi silin yeni değerlendirme yapıcam dedim adamlar tamam dedi 4dk sonra felan aradılar şimdi sebebini sordular bende tek tek açıkladım adamlar şimdi isterseniz iade sürecini başlatalım felan dediler teknik servise iletmişler durumu sonra benle iletişime geçiceklermiş ama vidada kırıldı nasıl olcak bilemedim.Bilseydim hiç açmazdım gaminggen çok garip bir firma gerçekten

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,298
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Şöyle yakınlaştırayım hocam o gri vidalardan biri komple koptu tutacağı ile birlikte

Böyle elimde kaldı o fotodaki vidalardan biri şansıma
Olm ne vidası ? Çıkar artık aklından vidayı, unut.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Olm ne vidası ? Çıkar artık aklından vidayı, unut.
Adamlar sorunca bilmiyor numarasımı çakayım hocam ne dersiniz.Şimdi benim klavyem stoğa girmiş teknik servise iletmişler sorumu bana geri dönüş yapacaklarmış duruma göre iade alırlarsa etmeyi planlıyorum.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Muhammed efe
Hocam şuan hiçbir problemi yok sadece o vida ekstradan kırıldı o switchte kırık zaten en başından beri ben içini açıp kendim manuel olarak değiştirdim windows moduna şuan hiçbir sıkıntı olmadan kullanabiliyorum ama şimdi gaminggenden yaptığım değerlendirmeyi silmelerini talep ettim 1 yıldız vericem müşteri memnuniyeti açısından felan olsun diye.

Hocam gaminggene değerlendirmemi silin yeni değerlendirme yapıcam dedim adamlar tamam dedi 4dk sonra felan aradılar şimdi sebebini sordular bende tek tek açıkladım adamlar şimdi isterseniz iade sürecini başlatalım felan dediler teknik servise iletmişler durumu sonra benle iletişime geçiceklermiş ama vidada kırıldı nasıl olcak bilemedim.Bilseydim hiç açmazdım gaminggen çok garip bir firma gerçekten
Kendinin halledeceğini düşünüyorsan iptal et yollamayacağım de kanka bedavadan klavyesiz kalma. Teknik servise giderse vidayısa görürlerse sorun çıkalabilirler bedavadan klavyesiz kalırsın o süreçte

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Kendinin halledeceğini düşünüyorsan iptal et yollamayacağım de kanka bedavadan klavyesiz kalma. Teknik servise giderse vidayısa görürlerse sorun çıkalabilirler bedavadan klavyesiz kalırsın o süreçte
Hocam bende laptop var zaten onun klavyesini kullanırım bu süreçte ben klavyeyi osu oynarken hissiyatı güzel olsun diye almıştım.İade olursa bu soruna rağmen direk kabul ederim ya 200 tl daha verip benim klavyemin aynısından yada gider 400tl daha verir dracula alırım gibi duruyor ama ilk önce gidip iadeyi onaylamaları lazım tabi

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Baran Kut
Bilseydim hiç açmazdım gaminggen çok garip bir firma gerçekten
Dedim ya sana birbirlerinden haberleri yok. O yüzden ne olur ne olmaz diye birkaç kere üst üste ararım ben farklı kişilerden cevap alabilmek için.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Dedim ya sana birbirlerinden haberleri yok. O yüzden ne olur ne olmaz diye birkaç kere üst üste ararım ben farklı kişilerden cevap alabilmek için.
Aynen hocam adama diyorum sizin teknik servisinize ilettim diye adam tekrardan teyit ettirdi şimdi bir daha teknik servise ilettiler cevap bekliyorum.İçindeki vida problem olmazsa iade etcem gibi duruyor.Sonra gider kendime ya dracula versiyonunu yada kendi klavyemin aynısını alırım.

Top Bottom