Neler Yeni

Akko 5075b plus shrine garanti dışı kalma problemi

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Ekler

• 1736773913545.jpg
    1736773913545.jpg
    2.4 MB · Hit: 27

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Tamam işte dediğim gibi sadece plastik tuş kırılmış boşa düşüyor.
direk elime düştü hocam o plastik tuş zaten sabitliliğini yitirmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam işte dediğim gibi sadece plastik tuş kırılmış boşa düşüyor.
Bide hocam galiba artıdan kasasındaki bir vidayı kırdım :D Garanti işi yaş gibi bu saatten sonra zaten

Son düzenleme:

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,423
İsim
Muhammed efe
direk elime düştü hocam o plastik tuş zaten sabitliliğini yitirmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide hocam galiba artıdan kasasındaki bir vidayı kırdım :D Garanti işi yaş gibi bu saatten sonra zaten
Kanka gözünü seviyim napıyon fdsgsdgsdg, geri takarken inşallah bi şeye zarar gelmez.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Kanka gözünü seviyim napıyon fdsgsdgsdg, geri takarken inşallah bi şeye zarar gelmez.
Hocam dikkatsiz açtık diye kasasındaki bir vida gitti.Garanti zaten yoktu şimdi imkansız yok sdpolfjaspdıfhj Taktım şimdi bir problem gözükmüyor ama işte hala mac modunda nasıl windowsa çeviricem bilmiyorum.Rastgele uygulamalar felan arıcam windowsa çevirirsem ben gine kullanmaya devam ederim çünkü

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,423
İsim
Muhammed efe
Hocam dikkatsiz açtık diye kasasındaki bir vida gitti.Garanti zaten yoktu şimdi imkansız yok sdpolfjaspdıfhj Taktım şimdi bir problem gözükmüyor ama işte hala mac modunda nasıl windowsa çeviricem bilmiyorum.Rastgele uygulamalar felan arıcam windowsa çevirirsem ben gine kullanmaya devam ederim çünkü
Kanka çıkardığında tuşsuz halde iken win moduna çekip kapasaydın keşke klavyeyi.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Kanka çıkardığında tuşsuz halde iken win moduna çekip kapasaydın keşke klavyeyi.
Nasıl değiştireceğimi bilmediğim için direk kapattım.Üstünde baya bi gezdirdim parmağımı olmadı çünkü

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,423
İsim
Muhammed efe
En kötü bir tane klavye kasası alıp ona aktarıcam üzerindeki parçaları yada klavye tamiri yapan bir yer bulursam oraya götürücem gibi duruyor.
Bekle bakalım belki sadece tuşu yollarlar. Klavye değişimke yok derlerse tuşu sadece iste.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Bekle bakalım belki sadece tuşu yollarlar. Klavye değişimke yok derlerse tuşu sadece iste.
Valla hocam tuş bile göndereceklerini zannetmiyorum.Direk tüketici hakem heyetine şikayet edip.Sonra vida kırık derlersede ben bilmiyorum felan diye hinlikmi yapsam diye düşünmüyor değilim çok deli oldum çünkü normalde yapmayacağım her şeyi yaparım şuan sinirden

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Tuğra
Valla hocam tuş bile göndereceklerini zannetmiyorum.Direk tüketici hakem heyetine şikayet edip.Sonra vida kırık derlersede ben bilmiyorum felan diye hinlikmi yapsam diye düşünmüyor değilim çok deli oldum çünkü normalde yapmayacağım her şeyi yaparım şuan sinirden
Hocam 3d printer ile o tuşun aynisini bastır birine tak geç çözülmeyecek birsey değil.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hocam 3d printer ile o tuşun aynisini bastır birine tak geç çözülmeyecek birsey değil.
Hocam 3d printer yok bide devreye mi zarar gelmiş bilmiyorum görünürde bir şey gözükmüyor.Bide 3d printer için ilk başta bu tuşun yapısı lazım diye biliyorum onuda bulmak mesele onu bulursam belki bir şekilde bastırtabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,442
Üyeler
165,184
Son üye
Narkoz45
Top Bottom