Neler Yeni

Akko 5075b plus shrine garanti dışı kalma problemi

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,770
İsim
Kerem Çavuş
Hocam tuş sağlam onda bir problem yok gibi duruyor içini açıp bakmak lazım ondan gaminggene göndermek istedim ama adamlarda sağolsun yardımcı olmadı. İçinde belki tuş boşa düşmüş olabilir hiç bilmiyorum dışardan sağlam gözüküyor ama boşa kayıyor.
Yüksek ihtimal içinde bir çentik var o boşlupa düşmüş , en kötü açar kendin denk getirip takar kullanırsın çok bişey olmaz

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Bazı ayarsızlıklar olabiliyor. Peki modlar arasında geçiş yapmasında sorun var mı?
Hocam direk mod olarak mac modunda takılı kaldı nereye çekersem çekeyim mod değiştirmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tarz şikayet gördüğüm için iade ettim hocam ben klavyeyi dikkat etmek lazım
Hocam klavyeden yana şüpheniz olmasin çok güzel ama böyle problem olunca muhattapsiz kaliyoruz gibi

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Seyfullah
Kendin açabilirsin klavyeyi servisin anlayacağını zannetmiyorum çerçeve pinlerini falan kırmazsan. Üstü etiketli vida vs yok ekran kartlarındaki gibi

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Kendin açabilirsin klavyeyi servisin anlayacağını zannetmiyorum çerçeve pinlerini falan kırmazsan. Üstü etiketli vida vs yok ekran kartlarındaki gibi
Tamamdır hocam bir denerim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,423
İsim
Muhammed efe
Hocam direk mod olarak mac modunda takılı kaldı nereye çekersem çekeyim mod değiştirmiyor.

Hocam klavyeden yana şüpheniz olmasin çok güzel ama böyle problem olunca muhattapsiz kaliyoruz gibi
Kanka o zaman tuşu kırılmış boşa düşmüş. Detaylı söyleyip en azından bu parçayı yollatın kendinize de rica et bakalım ne diyecekler. Belki senin bile tamir edebileceğin birşeydir.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Kanka o zaman tuşu kırılmış boşa düşmüş. Detaylı söyleyip en azından bu parçayı yollatın kendinize de rica et bakalım ne diyecekler. Belki senin bile tamir edebileceğin birşeydir.
Bakayım hocam yemek yicem şimdi sonra içini açıp size fotoğraf atarim

Bilal539

80+ Silver
Muhtemelen yurtdışı ile uğraşmamak için sana kullanıcı hatası demişlerde kullanıcı hatası falan yok thh ye bir versen rahat kazanırsın ama kullanıcam dersen kasayı sök yap yani çok sorun değil

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Muhtemelen yurtdışı ile uğraşmamak için sana kullanıcı hatası demişlerde kullanıcı hatası falan yok thh ye bir versen rahat kazanırsın ama kullanıcam dersen kasayı sök yap yani çok sorun değil
Hocam büyük ihtimalle dediğiniz gibi ama mac modunda kullanmak aşırı işkence napsam bilemedim thhye versem 3aydan önce açıklanmaz bilmiyorum

Afiyet olsun ye dxfgfdsgdfg
Söküyorum hocam hadi bismillah

Son düzenleme:

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,423
İsim
Muhammed efe
Hocam büyük ihtimalle dediğiniz gibi ama mac modunda kullanmak aşırı işkence napsam bilemedim thhye versem 3aydan önce açıklanmaz bilmiyorum

Söküyorum hocam hadi bismillah

Top Bottom