Akko 5075b plus shrine garanti dışı kalma problemi

Hocam tuş sağlam onda bir problem yok gibi duruyor içini açıp bakmak lazım ondan gaminggene göndermek istedim ama adamlarda sağolsun yardımcı olmadı. İçinde belki tuş boşa düşmüş olabilir hiç bilmiyorum dışardan sağlam gözüküyor ama boşa kayıyor.
Yüksek ihtimal içinde bir çentik var o boşlupa düşmüş , en kötü açar kendin denk getirip takar kullanırsın çok bişey olmaz

Bu tarz şikayet gördüğüm için iade ettim hocam ben klavyeyi dikkat etmek lazım

Bazı ayarsızlıklar olabiliyor. Peki modlar arasında geçiş yapmasında sorun var mı?
Hocam direk mod olarak mac modunda takılı kaldı nereye çekersem çekeyim mod değiştirmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz şikayet gördüğüm için iade ettim hocam ben klavyeyi dikkat etmek lazım
Hocam klavyeden yana şüpheniz olmasin çok güzel ama böyle problem olunca muhattapsiz kaliyoruz gibi

Kendin açabilirsin klavyeyi servisin anlayacağını zannetmiyorum çerçeve pinlerini falan kırmazsan. Üstü etiketli vida vs yok ekran kartlarındaki gibi

Hocam direk mod olarak mac modunda takılı kaldı nereye çekersem çekeyim mod değiştirmiyor.

Hocam klavyeden yana şüpheniz olmasin çok güzel ama böyle problem olunca muhattapsiz kaliyoruz gibi
Kanka o zaman tuşu kırılmış boşa düşmüş. Detaylı söyleyip en azından bu parçayı yollatın kendinize de rica et bakalım ne diyecekler. Belki senin bile tamir edebileceğin birşeydir.

Kanka o zaman tuşu kırılmış boşa düşmüş. Detaylı söyleyip en azından bu parçayı yollatın kendinize de rica et bakalım ne diyecekler. Belki senin bile tamir edebileceğin birşeydir.
Bakayım hocam yemek yicem şimdi sonra içini açıp size fotoğraf atarim

Muhtemelen yurtdışı ile uğraşmamak için sana kullanıcı hatası demişlerde kullanıcı hatası falan yok thh ye bir versen rahat kazanırsın ama kullanıcam dersen kasayı sök yap yani çok sorun değil

Muhtemelen yurtdışı ile uğraşmamak için sana kullanıcı hatası demişlerde kullanıcı hatası falan yok thh ye bir versen rahat kazanırsın ama kullanıcam dersen kasayı sök yap yani çok sorun değil
Hocam büyük ihtimalle dediğiniz gibi ama mac modunda kullanmak aşırı işkence napsam bilemedim thhye versem 3aydan önce açıklanmaz bilmiyorum

Afiyet olsun ye dxfgfdsgdfg
Söküyorum hocam hadi bismillah

Son düzenleme:
Hocam büyük ihtimalle dediğiniz gibi ama mac modunda kullanmak aşırı işkence napsam bilemedim thhye versem 3aydan önce açıklanmaz bilmiyorum

Söküyorum hocam hadi bismillah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,531
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri