Neler Yeni

Akko 5075b plus shrine garanti dışı kalma problemi

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Tuğra
Hocam 3d printer yok bide devreye mi zarar gelmiş bilmiyorum görünürde bir şey gözükmüyor.Bide 3d printer için ilk başta bu tuşun yapısı lazım diye biliyorum onuda bulmak mesele onu bulursam belki bir şekilde bastırtabilirim.
Attığınız videoya göre devreyi oynatan giriş ile senin tuttuğun yer arasındaki bağlantı kırılmış yani kumpası al eskisinin ölçülerini ölç tanıdığın varsa 3d printer ile bastir yada internette hazır modellerde vardır illahaki bunlar standart oluyor.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Muhammed efe
Hocam 3d printer yok bide devreye mi zarar gelmiş bilmiyorum görünürde bir şey gözükmüyor.Bide 3d printer için ilk başta bu tuşun yapısı lazım diye biliyorum onuda bulmak mesele onu bulursam belki bir şekilde bastırtabilirim.
@Leonidax Arkadaş hakli bak 3d printi olan birini bul. Dolap uygulamasında sanırım keycap basan bi kaç kişi var figür vs üreten. Ölçülerini atıcam ücreti karşılığında yapar mısınız diye sor.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Bekle bakalım belki sadece tuşu yollarlar. Klavye değişimke yok derlerse tuşu sadece iste.
Hocam şimdi bir daha açtım çok mini minnacık bir yerde değiştirme yeri varmış şimdi windowsa çevirdim kullanıyorum.Zaten bu klavyeyide satmayı düşünmüyorum böyle kullanmaya devam ederim gibi artık bide arkadaşta 3d printer var ondan rica ederim ölçüleri bulursam bastırırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Leonidax Arkadaş hakli bak 3d printi olan birini bul. Dolap uygulamasında sanırım keycap basan bi kaç kişi var figür vs üreten. Ölçülerini atıcam ücreti karşılığında yapar mısınız diye sor.
Arkadaşımda var hocamda elimdeki switch kırık olduğu için olmaz diye düşünüyorum internetten ölçüsünü felan bulursam arkadaşta 3d printer var şimdi aklıma geldi.Windowsa çevirdim kullanıyorum klavyeyi şuan hiçbir devresinde problem yok tek sorun bana o switch lazım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Muhammed efe
Hocam şimdi bir daha açtım çok mini minnacık bir yerde değiştirme yeri varmış şimdi windowsa çevirdim kullanıyorum.Zaten bu klavyeyide satmayı düşünmüyorum böyle kullanmaya devam ederim gibi artık bide arkadaşta 3d printer var ondan rica ederim ölçüleri bulursam bastırırım.
Heh bak dediğim gibi yapmışsın iyi yaptın. 3D print ile hallettirsin. Veya o tuş ölçülerini akko ya kendin yazarak bul. Üreten arkadaşa at ürettir. Takar kullanırsın.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Heh bak dediğim gibi yapmışsın iyi yaptın. 3D print ile hallettirsin. Veya o tuş ölçülerini akko ya kendin yazarak bul. Üreten arkadaşa at ürettir. Takar kullanırsın.
Aynen hocam akkodan rica ederim ölçüleri felan varsa yada internetten araştırırım bulursam arkadaşa atar rica ederim yapar bir tane klavyede hiçbir problem yok çünkü en son kırdığım vida dışında :ROFLMAO:

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Muhammed efe
Aynen hocam akkodan rica ederim ölçüleri felan varsa yada internetten araştırırım bulursam arkadaşa atar rica ederim yapar bir tane klavyede hiçbir problem yok çünkü en son kırdığım vida dışında :ROFLMAO:
Nazarlık kardeşim çaktırma dsgfsdsdf

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,298
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kullanıcı kaynaklı bir sorun değil bu. Ürün ayıplı mal konumunda. Öyle biz yapamayız edemeyizlik bir durum yok üretim hatası var. Madem yapamıyorlar o zaman değişim yapacaklar.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Kullanıcı kaynaklı bir sorun değil bu. Ürün ayıplı mal konumunda. Öyle biz yapamayız edemeyizlik bir durum yok üretim hatası var. Madem yapamıyorlar o zaman değişim yapacaklar.
Hocam valla çoktan açtım içini bir tane vidasını kendim kırdım bu sefer istemeden :D Ama bununla alakalı ben şikayetvara felan giderim şikayet açarım herkes bilgilensin diye.Adamlar değişim verirlerse böyle gönderirim şansımı denerim.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,298
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam valla çoktan açtım içini bir tane vidasını kendim kırdım bu sefer istemeden :D Ama bununla alakalı ben şikayetvara felan giderim şikayet açarım herkes bilgilensin diye.Adamlar değişim verirlerse böyle gönderirim şansımı denerim.
Yolla garantiye önce geri yollarlarsa thh yaparsın 2 maks 3 aya da sonuçlanır. 2-3 ay göze çok gelmesin ömür geçiyor bitiyor çok bi süre değil ben veriyorum mahkemeye geç olsa da hakkımı alıyorum en azından hatta incehesabı karım yapıcam yakında.

seyfx

80+ Bronze
Switchi mi kırdın beyaz tuşu mu hala anlamadım o kadar okudum

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Yolla garantiye önce geri yollarlarsa thh yaparsın 2 maks 3 aya da sonuçlanır. 2-3 ay göze çok gelmesin ömür geçiyor bitiyor çok bi süre değil ben veriyorum mahkemeye geç olsa da hakkımı alıyorum en azından hatta incehesabı karım yapıcam yakında.
Hocam içindeki vidayı bu sefer ben kendim kırdım ama ? Adamlara mail attığımda size geri dönüş yapıcaz felan diyor ithalatçı firma olduğu için direk fotodan adamlar bana kullanıcı hatası dediler hiç kargo numarası felan vermeden bile aklımda vidayı onlar kırdı diyip aradan çıksammı diye bir düşünce var yada vidayı yapıştırsam mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Klavye
Hocam içindeki vidayı bu sefer ben kendim kırdım ama ? Adamlara mail attığımda size geri dönüş yapıcaz felan diyor ithalatçı firma olduğu için direk fotodan adamlar bana kullanıcı hatası dediler hiç kargo numarası felan vermeden bile aklımda vidayı onlar kırdı diyip aradan çıksammı diye bir düşünce var yada vidayı yapıştırsam mı ?
ben basarım

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Switchi mi kırdın beyaz tuşu mu hala anlamadım o kadar okudum
Hocam o bağlantı değiştirmeye yarayan beyaz tuş kırılmış.Klavyenin devrelerinde problem yok tek sorunu o tuş kırılmış.Bide içini açarken bir tane vida girişini kırdım çok sert açtığımdan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam teşekkürler ama ölçü felan yok elimde o tuş için yoksa arkadaşımdan rica edicektim onda 3d yazıcı vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,089
Üyeler
166,322
Son üye
SUGAR6
Top Bottom