- Bütçe
- 3100
arkadaşlar herkese selamlar öncelikle iki klavye arasında kaldım.
www.trendyol.com
bu iki klavye. Akko nun daha kaliteli olduğunu biliyorum ama ajazz ın da kaliteli ve uzun ömürlü olduğunu biliyorum.
Beni arada bırakanlar bunlar akko 3000mah iken ajazz 8000mah bu pil farkı küçümsenecek bir fark değil. Az da olsa fiyat farkıyla ajazz daha mantıklı geliyor ama akko nun pil dezavantajına rağmen kalitesinden dolayı akko tercih edilir mi ??? benim için pil de kalite de önemli. veya daha kaliteli ve 3100 ü geçmeyen klavye öneriniz var mı??? şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar.

Ajazz AK820 MAX PLUS-Hot-Swap-Dinamik RGB Mekanik Oyun Klavyesi Day Dream Switch - Siyah - Fiyatı, Yorumları
Ajazz AK820 MAX PLUS-Hot-Swap-Dinamik RGB Mekanik Oyun Klavyesi Day Dream Switch - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Beni arada bırakanlar bunlar akko 3000mah iken ajazz 8000mah bu pil farkı küçümsenecek bir fark değil. Az da olsa fiyat farkıyla ajazz daha mantıklı geliyor ama akko nun pil dezavantajına rağmen kalitesinden dolayı akko tercih edilir mi ??? benim için pil de kalite de önemli. veya daha kaliteli ve 3100 ü geçmeyen klavye öneriniz var mı??? şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar.