❌İndirim Bitti! AKKO 5075S DIY KIT 1200TL

Elde g918 ak820p mz60 ve gelirse ep84 var ama hala insanın alası geliyor. Mz60 ile g918 elden cikaricam ep84ü beğenirsem. Ak820pden aşırı memnunum bunlara göre tam nerede bu klavye?

Elde g918 ak820p mz60 ve gelirse ep84 var ama hala insanın alası geliyor. Mz60 ile g918 elden cikaricam ep84ü beğenirsem. Ak820pden aşırı memnunum bunlara göre tam nerede bu klavye?
Ak820 pronun kaliteli kasalı halini düşün aynılarını bende var yine de dayanamayıp aldım fiyat çok iyi , ep84 ü de baya merak ediyorum

Hocam şu anki klavyede bu switchler var ve bu klavyeye takılı ben bu klavye kitini alsam bendeki switchleri taksam üstüne keycap alsam olur mu ?

Hocam şu anki klavyede bu switchler var ve bu klavyeye takılı ben bu klavye kitini alsam bendeki switchleri taksam üstüne keycap alsam olur mu ?
KTT Kang V3 çok da kötü switchler değil sorun olmaz herhalde.

Olur ben de aynı switchleri kullanacağım

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Bedi
KTT Kang V3 çok da kötü switchler değil sorun olmaz herhalde.
Sitede 3/5 pin yazıyorda uyumsuzluk olurmu acaba bide keycap alana kadar normal klavyedeki keycapler kullanılır mı ?

Ekler

• 1718483967069.png
    1718483967069.png
    75.2 KB · Hit: 41
Sitede 3/5 pin yazıyorda uyumsuzluk olurmu acaba bide keycap alana kadar normal klavyedeki keycapler kullanılır mı ?
Uyumsuzluk olmaz, Z11 klavyenizdeki tuşları takıp kullanabilirsiniz.
keycap alana kadar normal klavyedeki keycapler kullanılır mı ?
Kullandığınız switche giren bir keycap takıyorsanız niye olmasın?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Bedi
nays amazon kampanyası devam ediyor mu uygulamada göremedim de ?

Geri