hepsi o başka yokvergi vs geliyormu yoksa sadece bahsedilen İthalat Ücreti Depozitosu olan 68tl mi alınıyor
hepsi o başka yokvergi vs geliyormu yoksa sadece bahsedilen İthalat Ücreti Depozitosu olan 68tl mi alınıyor
Güzel olurdu hiç içime yaramıyor ama olması iyi hissettiriyorEyw alıyorum ozaman keşke wired olsaydi
Madem gmk87 den iyi ozaman gmk87 yerine buna kurarım levanded purple ile gmk67 de abime veririmGüzel olurdu hiç içime yaramıyor ama olması iyi hissettiriyor
En mantıklısı olurMadem gmk87 den iyi ozaman gmk87 yerine buna kurarım levanded purple ile gmk67 de abime veririm
Ak820 pronun kaliteli kasalı halini düşün aynılarını bende var yine de dayanamayıp aldım fiyat çok iyi , ep84 ü de baya merak ediyorumElde g918 ak820p mz60 ve gelirse ep84 var ama hala insanın alası geliyor. Mz60 ile g918 elden cikaricam ep84ü beğenirsem. Ak820pden aşırı memnunum bunlara göre tam nerede bu klavye?
KTT Kang V3 çok da kötü switchler değil sorun olmaz herhalde.Hocam şu anki klavyede bu switchler var ve bu klavyeye takılı ben bu klavye kitini alsam bendeki switchleri taksam üstüne keycap alsam olur mu ?
GGBOY Kang beyaz V3 anahtarları mekanik klavye lineer anahtarı 3 Pin özel kiraz RGB SMD oyun uyumlu Hot Swap MX anahtarı - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comE-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Olur ben de aynı switchleri kullanacağımHocam şu anki klavyede bu switchler var ve bu klavyeye takılı ben bu klavye kitini alsam bendeki switchleri taksam üstüne keycap alsam olur mu ?
GGBOY Kang beyaz V3 anahtarları mekanik klavye lineer anahtarı 3 Pin özel kiraz RGB SMD oyun uyumlu Hot Swap MX anahtarı - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comE-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Sitede 3/5 pin yazıyorda uyumsuzluk olurmu acaba bide keycap alana kadar normal klavyedeki keycapler kullanılır mı ?KTT Kang V3 çok da kötü switchler değil sorun olmaz herhalde.
Uyumsuzluk olmaz, Z11 klavyenizdeki tuşları takıp kullanabilirsiniz.Sitede 3/5 pin yazıyorda uyumsuzluk olurmu acaba bide keycap alana kadar normal klavyedeki keycapler kullanılır mı ?
Kullandığınız switche giren bir keycap takıyorsanız niye olmasın?keycap alana kadar normal klavyedeki keycapler kullanılır mı ?
wirelessEyw alıyorum ozaman keşke wired olsaydi