Neler Yeni

Akko FUN60 vs MAD 60 HE

nitzeif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus
İki klavye arasında kaldım acaba hangisini almalıyım ve Akko Fun60 pro ve max arasında nasıl bi fark var acaba? Fiyatları aynı çünkü. (Fark yoksa beyaz olduğu için pro yu almayı düşünüyorum çünkü.)

Son düzenleme:

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
anonim
İki klavye arasında kaldım acaba hangisini almalıyım ve Akko Fun60 pro ve max arasında nasıl bi fark var acaba? Fiyatları aynı çünkü. (Fark yoksa beyaz olduğu için pro yu almayı düşünüyorum çünkü.)
bende takipteyim 3 klavye arasinda kaldim

nitzeif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende takipteyim 3 klavye arasinda kaldim
Fark olarak MAD60 kabloluyken FUN60 lar kablosuz. Yenileme değerleri aynı. 2 si de manyetik switch. Anladığım kadarıyla FUN'ın Pro ve Max'ı ile arasında da sadece Pro versiyonu 8k rate i sadece kablolu verirken (kablosuz 1k hertz), Max kablosuz bir şekilde de 8k hertz verebiliyor.
1739875684324.png

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,541
İsim
Muhammed efe
Manyetik switch klavyeyenin başına manyetik sonuna mekanik yazmışlar. Geçende %75 klavyeye TKL yazmışlardı dsfsdfsdfsdf

nitzeif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Manyetik switch klavyeyenin başına manyetik sonuna mekanik yazmışlar. Geçende %75 klavyeye TKL yazmışlardı dsfsdfsdfsdf
Evet onu ben de farkettim sipariş verirken sıkıntı çıkmasa bari

Top Bottom