Neler Yeni

Yardım Akko Klavyeler arasından hangisini almalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet bayzit
Bütçe
8000
dostlar buraya linkleri bırakacağım şimdi bunlar arasında hangileri farklı veya aynıdır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
stokta olmadığı gözüküyor gelecek mi diye mail attım gumruk vs işlemleri olduğundan bahsettiler yenilecekmiş onu beklemem gerekli

Beyaz klavye almak istemiyorum aslına bakarsanız cünkü leke yapmasından vs korkuyorum klavyeyi senelerdir siyah kullanırım uzun suredir ilk defa değişecegim cahilim bu konuda biraz anlayıs size zahmet

Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
ömer faruk
oyun için mi günlük kullanım için mi alıyosun

oEnesQlf

80+ Silver

freygasm

80+ Gold
dostlar buraya linkleri bırakacağım şimdi bunlar arasında hangileri farklı veya aynıdır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
stokta olmadığı gözüküyor gelecek mi diye mail attım gumruk vs işlemleri olduğundan bahsettiler yenilecekmiş onu beklemem gerekli

Beyaz klavye almak istemiyorum aslına bakarsanız cünkü leke yapmasından vs korkuyorum klavyeyi senelerdir siyah kullanırım uzun suredir ilk defa değişecegim cahilim bu konuda biraz anlayıs size zahmet
Mekanik mi manyetik mi arıyorsun?

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
anonim
akko fun60 max al bence ben bir tane de printstream keycaps cekersin

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet bayzit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
akko fun60 max al bence ben bir tane de printstream keycaps cekersin aldim iyzico ile 300tl cashback veriyomus ilk hesaplara 2100 geliyor ben 2400 aldim hesabim yeni degilmis iade ile de ugrasmak istemedim
hocam fun60 gibi klavyeler cok kucuk geliyor elim bir tık buyuk zaten bir de gorunumu kucuk klavye olunca hoslanamıyorum en az 75 lik olsa iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet bayzit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mekanik mi manyetik mi arıyorsun?
Hocam ne tür farkları var bilmiyorum klavye alacağım şu ara baktım pc hocası da video atmıs 007B baya üst düzey ve hissiyatı falan da hoşuma gitti öyle abartılı bi ses sevdalısı değilim zaten kulaklık kesiyor duyamıyorum da çoğu zaman klavyemi
@freygasm

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

m1 v5 var elimde beyaz klavyede leke yapmaz ama senin kararına kalmış ses olsun hissiyat olsun 10 numara klavye

Top Bottom