Yardım AKKO SANTORİNİ 5098B ALINIR MI?

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
739
Arkadaşlar bu modeli veya king of the avatar modelini almayı düşünüyorum. Kablosuz kullanımda kopma oluyor diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Parasını hak eden bir klavye midir? Alınır mı?

5108b plus kullanıyorum (ekran ve pil hariç neredeyse aynılar) adaptör biraz uzakta olursa kopma oluyor adaptörü aynı masanın üstünde veya kenarında durması iyi oluyor onun haricinde akkor v3 piano pro switchler çok güzel hem hissiyatı hem sesi baya iyi

Arkadaşlar bu modeli veya king of the avatar modelini almayı düşünüyorum. Kablosuz kullanımda kopma oluyor diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Parasını hak eden bir klavye midir? Alınır mı?
kablosuz kullanımda kopma olduğunu söyleyeni duymadım ama ggtr garanti konusunda iyi sıkıntı çıkmaz iyzico kampanyalarıyla al

5108b plus kullanıyorum (ekran ve pil hariç neredeyse aynılar) adaptör biraz uzakta olursa kopma oluyor adaptörü aynı masanın üstünde veya kenarında durması iyi oluyor onun haricinde akkor v3 piano pro switchler çok güzel hem hissiyatı hem sesi baya iyi
Creamy switchleri beğendim aslında çıtır çıtır gelen sesler hoşuma gidiyor. O switchlere sahip olanların da görselleri beğenmediğim için. Bu söylediğim iki modelden birini alıp sonradan switch değiştiririm.

Xpg summoner silver switch kullandım. Çok hassastı,iade ettim. Bu klavyeler umarım o kadar hassas değildir. 8 10 metre mesafe olsa kopar mı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablosuz kullanımda kopma olduğunu söyleyeni duymadım ama ggtr garanti konusunda iyi sıkıntı çıkmaz iyzico kampanyalarıyla al
Olmadı alıp iade ederiz ya. Teşekkür ederim.

Ayar yapılabiliyor algılama mesafesi değişiyor.

Muhtemelen kopar hocam. Bende kasa uzak olmamasına rağmen (hemen masanın yanında) kasanın arasında iken adaptör kopma oluyordu bense uzatma ile adaptörü masanın kenarına koydum şimdi kopma olmuyor.
O zaman bu klavyeler 5 para etmez hocam.
Koltukta oturarak tv den oyun oynayamayacaksam hiçbir anlamı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kopma yaşayan da vardı yaşamayan da vardı ama en kötü şöyle bir şey alıp iyice klavyeye yaklaştırırsın dongleyi.
Kopma yaşayan varmış. Gider en dandik kablosuzlardan birini alır geçerim. 5000 verdiğim ürünün kusursuz olmasını beklerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,791
Üyeler
183,774
Son üye
Cowboy Bebop
Geri