Ztaen öyle soğutuyorum ama sürekli aklıma gelmesi rahatsız ediyorTam o anda o yapabileceğin hareketin sana neye maal olabileceğini düşün ve kendini bu fikirlerden soğut
TeşekkürlerBana da ayda bir geliyor o. Şöyle pencereyle bir göz göze geliyorum (anlayan anladı), ama o hissi bastırmakta fazla zorlanmıyorum. Çok stres yapıp içine çok atıp kafanı yorma bence. Stresten olabilir. Umarım bir yolunu bulursun değerli dostum
Bence her aklına geldiğinde bir felak nas sürelerini oku eğer zamanla düzelmez ise bir piskiyatriste başvurarak tedavi olabilirsinZtaen öyle soğutuyorum ama sürekli aklıma gelmesi rahatsız ediyor
yavrum, bu tarz şeyleri büyütmemek gerekiyor, Türkiye'de neler yaşayıp neler görüyoruz, insanların sinirleri yıpranabiliyor veya stres altında farklı düşünebiliyoruz.Ztaen öyle soğutuyorum ama sürekli aklıma gelmesi rahatsız ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
En yakın zamanda doktora gitmeni tavsiye ederimArkadaşlar trol konu değil yardım edin ne olur çok eskiden bu hastalığın adını görmüştüm ama hatırlayamıyorum yardın edin gözünü seveyim genelde hep aklıma aşırı absürt şakalar yada gerçekten tehlikeli şeyler geliyor mesela elimde bi bıçak var hemen aklıma (allahım affet ) kız kardeşimi bıçaklama fikri geliyor ister istemez bu başka şekiller de de oluyor küçük büyük her türlü şeyde oluyor bu hastalığın ismi vardı bilen varsa yazabilirmi araştıracağımda kötü hal alamaya başladı
Sağol amacımı başarabildiğime sevindimçok havalısın
Abartısız söylüyorum senin çok sağlam bir dayak yemen lazım kanka. O düşündüklerinin acısını çek sonra bir daha aklından birine zarar vermek vs geçiyor muArkadaşlar trol konu değil yardım edin ne olur çok eskiden bu hastalığın adını görmüştüm ama hatırlayamıyorum yardın edin gözünü seveyim genelde hep aklıma aşırı absürt şakalar yada gerçekten tehlikeli şeyler geliyor mesela elimde bi bıçak var hemen aklıma (allahım affet ) kız kardeşimi bıçaklama fikri geliyor ister istemez bu başka şekiller de de oluyor küçük büyük her türlü şeyde oluyor bu hastalığın ismi vardı bilen varsa yazabilirmi araştıracağımda kötü hal alamaya başladı