Neler Yeni

Aklıma yapmak istemeyeceğim şeyler geliyor

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gece gece korkuttun ya.
İzle bi' Pasha Fencer reklamı. Kendine gel.
Şaka maka değişik bir his olmalı. Umarım en yakın zamanda kurtulursun.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Sadık Perçin
Instagram
sadk_428
Steam
https://steamcommunity.com/id/sadik428/
Discord
sadık428#0001
Bu olay bende de var ya birisiyle yüz yüze konuşurken aniden suratına vurasım geliyor. bu kişi statü sahibi biriyse bu his daha da artıyor.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bana da ayda bir geliyor o. Şöyle pencereyle bir göz göze geliyorum (anlayan anladı), ama o hissi bastırmakta fazla zorlanmıyorum. Çok stres yapıp içine çok atıp kafanı yorma bence. Stresten olabilir. Umarım bir yolunu bulursun değerli dostum :)

Tam o anda o yapabileceğin hareketin sana neye maal olabileceğini düşün ve kendini bu fikirlerden soğut
Ztaen öyle soğutuyorum ama sürekli aklıma gelmesi rahatsız ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da ayda bir geliyor o. Şöyle pencereyle bir göz göze geliyorum (anlayan anladı), ama o hissi bastırmakta fazla zorlanmıyorum. Çok stres yapıp içine çok atıp kafanı yorma bence. Stresten olabilir. Umarım bir yolunu bulursun değerli dostum :)
Teşekkürler:)

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostum psikiyatriye gitmen daha doğru olur. Çünkü eğer bu hastalık ilerlerse daha kötü olabilir. Kısa zamanda bir psikiyatriye başvur.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Şeytanın oyunları bunlar yigenim 😈

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Ztaen öyle soğutuyorum ama sürekli aklıma gelmesi rahatsız ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler:)
yavrum, bu tarz şeyleri büyütmemek gerekiyor, Türkiye'de neler yaşayıp neler görüyoruz, insanların sinirleri yıpranabiliyor veya stres altında farklı düşünebiliyoruz.
Bu dediğin şeyler herkesin aklına geliyor emin ol ama derecesi farklı.
Şöyle bir örnek vereyim, yarına hayatını değiştirecek bir olay var ve sen bugün onun için çalışıyorsun, bu durumda aklına istemediğin şeyler yapmak gelmez, demek istediğim şu ki; kendine yeni uğraşlar edin ve hiçbir zaman boş durma, aklında hep bir şey olsun, hep bir şey merak et ve bir şey araştır.
Dediğim gibi fazla da büyütme bu tarz şeyleri, hepimizin aklına geliyor bunlar ama o iç düşünceleri dışarı çıkarmadığımız için içimizde kalıyorlar, ne kadar söz edersen o kadar aklına gelir.

BerIin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdüssamet inal
Arkadaşlar trol konu değil yardım edin ne olur çok eskiden bu hastalığın adını görmüştüm ama hatırlayamıyorum yardın edin gözünü seveyim genelde hep aklıma aşırı absürt şakalar yada gerçekten tehlikeli şeyler geliyor mesela elimde bi bıçak var hemen aklıma (allahım affet ) kız kardeşimi bıçaklama fikri geliyor ister istemez bu başka şekiller de de oluyor küçük büyük her türlü şeyde oluyor bu hastalığın ismi vardı bilen varsa yazabilirmi araştıracağımda kötü hal alamaya başladı
En yakın zamanda doktora gitmeni tavsiye ederim

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar trol konu değil yardım edin ne olur çok eskiden bu hastalığın adını görmüştüm ama hatırlayamıyorum yardın edin gözünü seveyim genelde hep aklıma aşırı absürt şakalar yada gerçekten tehlikeli şeyler geliyor mesela elimde bi bıçak var hemen aklıma (allahım affet ) kız kardeşimi bıçaklama fikri geliyor ister istemez bu başka şekiller de de oluyor küçük büyük her türlü şeyde oluyor bu hastalığın ismi vardı bilen varsa yazabilirmi araştıracağımda kötü hal alamaya başladı
Abartısız söylüyorum senin çok sağlam bir dayak yemen lazım kanka. O düşündüklerinin acısını çek sonra bir daha aklından birine zarar vermek vs geçiyor mu :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,610
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom