Aklıma yapmak istemeyeceğim şeyler geliyor

conveyor belt overlord

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,471
Arkadaşlar trol konu değil yardım edin ne olur çok eskiden bu hastalığın adını görmüştüm ama hatırlayamıyorum yardın edin gözünü seveyim genelde hep aklıma aşırı absürt şakalar yada gerçekten tehlikeli şeyler geliyor mesela elimde bi bıçak var hemen aklıma (allahım affet ) kız kardeşimi bıçaklama fikri geliyor ister istemez bu başka şekiller de de oluyor küçük büyük her türlü şeyde oluyor bu hastalığın ismi vardı bilen varsa yazabilirmi araştıracağımda kötü hal alamaya başladı

Bu fikirler bana da geliyor ara sıra. Kendime ''Ya bırak malmısın'' diyorum ve Aykut Elmaz izliyorum.

Durdurmayın kendinizi tam gaz devam edin. Denemekten zarar gelmez. o.O2

Aklını kontrol edebilen insan her şeyi durdurabilir. Siz kendi kafanızda kurduğunuz için böyle şeylere mahsur kalıyorsunuz. Getirmeyin aklınıza olsun bitsin. Aklınıza getiren de sizsiniz bu arada.

Durdurmayın kendinizi tam gaz devam edin. Denemekten zarar gelmez. o.O2

Aklını kontrol edebilen insan her şeyi durdurabilir. Siz kendi kafanızda kurduğunuz için böyle şeylere mahsur kalıyorsunuz. Getirmeyin aklınıza olsun bitsin. Aklınıza getiren de sizsiniz bu arada.
Aklımı kontrol edemesem aklıma gelen herşeyi yapmıştım syrıca bunlar kesinlikle istemsiz okuyor atıyorum bir video izlerken falan sadece o videya odaklandığımda bile oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet
Benim de yüksek bir yerde durduğum zaman aşağı atlayasım geliyor
oda var

Arkadaşlar trol konu değil yardım edin ne olur çok eskiden bu hastalığın adını görmüştüm ama hatırlayamıyorum yardın edin gözünü seveyim genelde hep aklıma aşırı absürt şakalar yada gerçekten tehlikeli şeyler geliyor mesela elimde bi bıçak var hemen aklıma (allahım affet ) kız kardeşimi bıçaklama fikri geliyor ister istemez bu başka şekiller de de oluyor küçük büyük her türlü şeyde oluyor bu hastalığın ismi vardı bilen varsa yazabilirmi araştıracağımda kötü hal alamaya başladı
İyi bir psikiyatris ile online görüşme yapmanızı önerebilirim.
Çünkü bu düşünceler ileride büyüyüp çok daha kötü bir şeye dönüşebilir bence.

Tam o anda o yapabileceğin hareketin sana neye maal olabileceğini düşün ve kendini bu fikirlerden soğut

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,483
Üyeler
187,517
Son üye
Volkarizma
Geri