Gelecekteki Gizem'e bir yorum vardı.Ben buraya bir yere yorum bırakmıştım onu bulamıyorum. Gören var mı?
60 sayfa ne?
Vay be, onu bile hatırlıyor musun? Duygulandım şu an.Gelecekteki Gizem'e bir yorum vardı.
Bekle buluyorum.
Bir tanesin. Daha önce söylemiş miydim?@Gizemss buldum.
Aklından Geçeni Söyle
Sevgili gelecekteki ben; Lütfen bilgisayara ve oyunlara olan ilgini kaybetme. Sen busun başka insanlara benzemeye çalışma. Forumu sakın bırakma, her şeyi buradan öğrendin, geldiğin yeri unutma. Ve umarım mesleğin bilgisayar üzerine bir şeyle devam ettiriyorsundur. Kendine iyi bak...donanimarsivi.com
Hiç unutur muyum?Vay be, onu bile hatırlıyor musun? Duygulandım şu an.
Yaklaşık olarak 3-5 milyon kez söylemiştin.Bir tanesin. Daha önce söylemiş miydim?
O tamamen saçmalıktı. Bir kaç sebep vardı falan, neyse ki buradayım.Hiç unutur muyum?
"Forumu asla bırakma Gizem" yazıp forumu bırakmıştın...
Az söylemişim. Daha çok duyarsın o halde.Yaklaşık olarak 3-5 milyon kez söylemiştin.
O ne la?Gaming house açtık ama hatamı ettik
3 arkadaş oyun evi açtık turnuvalara katılıyoruz manyak sistemler aldık gerçek 7.1 sldıkO ne la?
Oo hadi bakalım hayırlı olsun.3 arkadaş oyun evi açtık turnuvalara katılıyoruz manyak sistemler aldık gerçek 7.1 sldık
Burgerking.Oo hadi bakalım hayırlı olsun.
Eğer kendinize inanıyorsanız, eminimki başarırsınız.
hayattan zevk alamıyorumŞu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Sağol reisOo hadi bakalım hayırlı olsun.
Eğer kendinize inanıyorsanız, eminimki başarırsınız.