Aklından Geçeni Söyle

Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalamak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Artık kimi, neyi sevdiğimi bilmiyorum. İnşallah öğrenirim.
 
zaman geçtikçe gelecek kaygısı artıyor ne bir hayalim ne de meslek olarak yapmayı isteyebileceğim bir şeye ilgim yok. üniversite de ne okuyacağım karar veremiyorum, kafam çok karışık, istemediğim bir bölüm okumak istemiyorum, keyif alarak yapabileceğim meslek istiyorum ama hala o şey ne onu bulamıyorum.
 
Son düzenleme:
Ölmek istiyorum. Köle olarak doğmuşum kölelik hala devam ediyor. Hayatımı bir hiç uğruna harcıyorum zorunda bırakıldım. Elimizden acısız ölmeyi bile aldılar. Sistem koleye ihtiyaç duyuyor. Hadi her şeyi geçtim birbirimize destek olmamız gereken diğer köle kardeşlerim de topluca sistemi yıkmak yerine ona el uzatanlari aşağıya itiyor sırf birinden üstte olmak için. Hayatıma anlam veren bir şey kalmadı. Dualarımı bile görmeyen tanrı var. Bu yüzden inanmıyorum. Hayatımı değiştirecek şeyleri elimden alan tanrıya inanmıyorum. Umarım isteyen herkes acısız bir şekilde hayatına son verme şansı elde eder. İnsanın yaşamak istememesi hastalık değil kendi düşüncesidir.
 
daha ne istediğini bilmiyorsun birde sevip hoşlandığını diyorsun aaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
 
Her aklına geleni söyleyen, dibini zorlayan osssuruğu da tutamaz...


eskiler ne demiş bin bilsen de bir söyle, hayat dalgasına yaşanmaz, hayatla dalga geçenin ömrü kısa olur :censored:
 
Bursa valisi
 
Sular kesildi gelmesi 14.00 da yazıyor aşırı sinirliyim ve stresliyim.
 
Bikaç tane nükleer bombayı patlatsınlarda dünya rahatlasa. Dünya nüfusu kalabalaştıkça hiçte iyiye gitmiyor.
Ürünler sentetikleşiyor, yemekler yapaylaşıyor, ilaçlanıyor. Kim kime, Güm güme
 
Artık Lol oynamak istemiyorum.. yardım edin. Eskiden iyi oynardım, hala iyi oynuyorum. Ben zeitnotdan da iyiyim. Getirimi götürümü yapar lynx. Of Lol hayır oynama
 
Geri
Top