1 haftalık 6750 XT li sistem ile wattman hatası alıyorum, internetteki bütün çözümleri denedim çözülmedi. Ne kadar ucuz olursa olsun AMD ekran kartlı sistem almayın, iki üç gündür bilgisayardan soğudum açasım gelmiyor.
1 haftalık 6750 XT li sistem ile wattman hatası alıyorum, internetteki bütün çözümleri denedim çözülmedi. Ne kadar ucuz olursa olsun AMD ekran kartlı sistem almayın, iki üç gündür bilgisayardan soğudum açasım gelmiyor.
Hocam sorunsuz her donanımı kullanan kişiler vardır. Teknoloji şans işi de amd işin içine girince bu şanstan daha fazlasına kalıyor.
Çıtkırıldım yazılım ile, donanım/yazılım seçen gpu olmaz, olmamalı.
Diğer konularda hep dile getirdim, amd fanı takıntısı olan arkadaşlar bir hayal dünyasında, ülkemizdeki mağlum parti destekçileri gibi. Saf güçte, amd güçlü, vram fazla deyip millete iteliyorlar bu kartları ve alanların nerden baksan %20'si sorunlu en az.
Nvidia kartlarla saçma bir rekabete sokuyorlar, adam diyor saf güç, e kardeşim rakibinde dsll var bu teknolojiye bir rakibin yok şu anda. Adam bunu açtığı zaman yok ediyor seni. Sürücü desteği desen neredeyse her top oyunda bir sürücü güncellemesi geliyor. Bunun yanında shadowplay vs. gibi bir sürü yan teknoloji sunuyor.
Son seride giriş kartlarda vram konusunda saçmalaması dışında, nvidia ne varsa sunuyor ve ne fiyat koyarsa koysun peynir ekmek gibi satıyor.
AMD sürücü güncellemeleri çıkartacağız sıklıkla dedi geçen sene sözünde duramadı, bu kartlarda sorun yaşayan insanlara gidin sorun kaç tanesi tekrar bu kartlardan alır.
AMD/Intel rekabete ortak olursa, Nvidia bu düşük VRAM ve top fiyatları bırakır ama böyle giderse piyasayı belirlemeye devam eder.
Bu hatalar benim de başıma gelir diye korkudan AMD yerine Intel Arc tercih etsem daha iyi olabilir belki diye düşüncelere giriyorum açıkcası. Geçmiş olsun.