- Reaksiyon skoru
- 7,911
peki bundan ilyas monta'nın haberi var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Poor Kid![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Poor Kid![]()
ben bugün çok mutluyum bir yeniden refahlı olarak twitter da çok kötü ağlıyorlar akpliler kaybettirdiniz diyegördüğüm kadarıyla her ilde fark yemişler özellikle büyük şehirlerde YRP acayip oy bölmüş
Montanın Süzgeci Buna Büyük Gelirpeki bundan ilyas monta'nın haberi var mı ?
Alıntıyı görüntüle
Helal Olsun YRP'yeben bugün çok mutluyum bir yeniden refahlı olarak twitter da çok kötü ağlıyor kaybettirdiniz diye akpliler
Karşımdaki insanlara mazlumun garibanın yanında olmak yerine bir avuç para babasının yanında duruyorsa ben de böyle konuşurum.Hop Hop aile var n biçim konuşuyon ya...
Mantıklı.Ama ben şaka yapmıştım.Karşımdaki insanlara mazlumun garibanın yanında olmak yerine bir avuç para babasının yanında duruyorsa ben de böyle konuşurum.
Hocam durumlar gergin doğal olarak bu olaya ilgili şakayı anlayamadımMantıklı.Ama ben şaka yapmıştım.![]()
Karşımdaki insanlara mazlumun garibanın yanında olmak yerine bir avuç para babasının yanında duruyorsa ben de böyle konuşurum.
Profilinden dolayı Affediyorum.Hocam durumlar gergin doğal olarak bu olaya ilgili şakayı anlayamadım
ama size bir şey demedim zaten sözüm karakterini insanlığını satanlara
Olm sen çok komik bir insansın ama bir insanda sana gelip bunu demedi ben diyorum.'' TUPAC SHAKUR '' MİZAH SEVİYEN YÜKSEK KOMİKSİN KRAL BÖYLE EKREM VEBAYürübe Yiğidim
bide öncekileri görsen varyaProfilinden dolayı Affediyorum.![]()
Abo ciddi misin ?bide öncekileri görsen varya![]()
takipçisiyim her ppsini biliyorum.Abo ciddi misin ?