Neler Yeni

Akraba evliliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Bana göre en iğrenç şeylerden birisidir. Hem ahlaki açıdan uygun değil hemde çocuğun hasta olarak doğma ihtimalı çok yüksek. Çocuk yapttan sonra engelli çıkınca yakınıyorlar bide.
Evet gerçekten, hayatım boyunca hep karşı çıktığım bi konudur. Özellikle hayatımda akraba evliğinden doğan bi kızı gördüğümde fikrim daha da net olmuştu. Kız çok güzel idi -sadece fiziki açıdan bahsetmiyorum- ama akraba evliliğinden dünyaya gelmesinden dolayı bazı sorunları vardı. Tabi 3. kolu falan çıkmamıştı ama o tarzda bir insanın hayatı boyunca hak etmemesi gereken bazı eksi durumları vardı diyeyim. O günden beri akraba evliliği yapanlara çok kızıyorum. Sanki dünyada başka insan kalmamış gibi kuzenini becermeye ne gerek var?

gorkxgoat

80+ Bronze
Bana göre en iğrenç şeylerden birisidir. Hem ahlaki açıdan uygun değil hemde çocuğun hasta olarak doğma ihtimalı çok yüksek. Çocuk yapttan sonra engelli çıkınca yakınıyorlar bide.
İğrenç bir şey ne gerek var şu akraba evliliklerine

Beren

80+ Gold
Evet gerçekten, hayatım boyunca hep karşı çıktığım bi konudur. Özellikle hayatımda akraba evliğinden doğan bi kızı gördüğümde fikrim daha da net olmuştu. Kız çok güzel idi -sadece fiziki açıdan bahsetmiyorum- ama akraba evliliğinden dünyaya gelmesinden dolayı bazı sorunları vardı. Tabi 3. kolu falan çıkmamıştı ama o tarzda bir insanın hayatı boyunca hak etmemesi gereken bazı eksi durumları vardı diyeyim.
Tamam da beni niye alıntıladın :d

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ama o bize allahin imtihani amca kızı
Mesaj otomatik birleştirildi:

(!)

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Ben akrabalarımla aynı çatı altına gelmek istemezken insanlar akrabalarıyla bir ömür yaşamayı seçiyor bana çok ilginç geliyor.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Saçma. Evleneceğim kadınla aramda kan bağı olmamalı.
Aklıma bu geldi nedense 😂😂

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Rammstein

80+ Silver
Kendinden gelecek olan nesili özürlü doğurmaktan başka bir şey değil.

Top Bottom