Mide bulandırıcı bir şey.Bana göre en iğrenç şeylerden birisidir. Hem ahlaki açıdan uygun değil hemde çocuğun hasta olarak doğma ihtimalı çok yüksek. Çocuk yapttan sonra engelli çıkınca yakınıyorlar bide.
Evet gerçekten, hayatım boyunca hep karşı çıktığım bi konudur. Özellikle hayatımda akraba evliğinden doğan bi kızı gördüğümde fikrim daha da net olmuştu. Kız çok güzel idi -sadece fiziki açıdan bahsetmiyorum- ama akraba evliliğinden dünyaya gelmesinden dolayı bazı sorunları vardı. Tabi 3. kolu falan çıkmamıştı ama o tarzda bir insanın hayatı boyunca hak etmemesi gereken bazı eksi durumları vardı diyeyim. O günden beri akraba evliliği yapanlara çok kızıyorum. Sanki dünyada başka insan kalmamış gibi kuzenini becermeye ne gerek var?Bana göre en iğrenç şeylerden birisidir. Hem ahlaki açıdan uygun değil hemde çocuğun hasta olarak doğma ihtimalı çok yüksek. Çocuk yapttan sonra engelli çıkınca yakınıyorlar bide.
İğrenç bir şey ne gerek var şu akraba evliliklerineBana göre en iğrenç şeylerden birisidir. Hem ahlaki açıdan uygun değil hemde çocuğun hasta olarak doğma ihtimalı çok yüksek. Çocuk yapttan sonra engelli çıkınca yakınıyorlar bide.
Tamam da beni niye alıntıladın :dEvet gerçekten, hayatım boyunca hep karşı çıktığım bi konudur. Özellikle hayatımda akraba evliğinden doğan bi kızı gördüğümde fikrim daha da net olmuştu. Kız çok güzel idi -sadece fiziki açıdan bahsetmiyorum- ama akraba evliliğinden dünyaya gelmesinden dolayı bazı sorunları vardı. Tabi 3. kolu falan çıkmamıştı ama o tarzda bir insanın hayatı boyunca hak etmemesi gereken bazı eksi durumları vardı diyeyim.
Ama o bize allahin imtihani amca kızıBana göre en iğrenç şeylerden birisidir. Hem ahlaki açıdan uygun değil hemde çocuğun hasta olarak doğma ihtimalı çok yüksek. Çocuk yapttan sonra engelli çıkınca yakınıyorlar bide.