Aktif olarak hangi oyunlari oynuyorsunuz?

Şu sıralar neler oynuyorsunuz dostlar? Fikir olsun oyun arayan arkadaslar varsa.

Ben su anda TLOU2 oynuyorum uzun suredir oynamak istiyordum fakat bir turlu vakit olmamisti. Az kaldi bitecek yakinda. Bu oyundan sonra aslinda Metro serisine baslamak istiyordum 3 oyun ust uste akar diye dusunuyordum fakat biranda bomba gibi TES4 oblivion cikinca su an ona kaydim biraz. TLOU2 hemen bitirip TES4 gecmeyi dusunuyorum. Metro sonraya kalsin :D Online olarak da fornite sardim su siralar sebepsiz. Normalde sevmem online oyun ama bilmiyorum :D

Bende durum bu sizde durumlar nasil?
rainbow six siege ranked kasıyorum

Last Epoch, Path of Exile 2, Diablo IV.

Lasf Of Us Part 2 oynuyorum da kaç saat acaba? 10 saat bitti ama sanki daha çok var gibi geliyor. Hastaneye yeni geldim daha.
19 saatte bitti benim save.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cs2, gow(2018), stardew.

god of war ragnorak oynayayim dedim ilkinin tadını alamadım sildim yarida :kekw:

şu yks bitse bende oyunlara geri dönücem inşAllah

god of war ragnorak oynayayim dedim ilkinin tadını alamadım sildim yarida :kekw:

Bende başından başlayınca aynı ev, aynı yerler görünce aha naneyi yedik. DLC gibi oyun yaptılar herhalde dedim. Ama oynayınca bayıldım oyuna. Acayip aktı.

last of us part 2 ve lol oynuyorum bazen de naruto road to boruto link connection

Şu sıralar neler oynuyorsunuz dostlar? Fikir olsun oyun arayan arkadaslar varsa.

Ben su anda TLOU2 oynuyorum uzun suredir oynamak istiyordum fakat bir turlu vakit olmamisti. Az kaldi bitecek yakinda. Bu oyundan sonra aslinda Metro serisine baslamak istiyordum 3 oyun ust uste akar diye dusunuyordum fakat biranda bomba gibi TES4 oblivion cikinca su an ona kaydim biraz. TLOU2 hemen bitirip TES4 gecmeyi dusunuyorum. Metro sonraya kalsin :D Online olarak da fornite sardim su siralar sebepsiz. Normalde sevmem online oyun ama bilmiyorum :D

Bende durum bu sizde durumlar nasil?
ets2 1050 saat chill akıyor vallahi
onun dışında hikayeli aklına hangi oyun geliyorsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,544
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri