Neler Yeni

Aktif sistemimde RTX 4070 Super kullanabilir miyim ?

beatsquar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Deniz Gündoğan
Arkadaşlar şuan sistemim :
Intel I5 11400F
Intel ARC A750 8 GB
MSI MPG Z590 Gaming Force
XPG Spectrix 3200 MHz 8x2 16 GB RAM
XPG Pylon 750B-BKCEU 750W 80 Plus Bronze 120mm Gaming PSU
Kingston NV2 SNV2S/1024G 1TB 3500/2100MB/s PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Disk
WD Blue 500 GB HDD

Şuan elimde RTX 4070 Super kart bulunuyor . yeni işlemciye geçene kadar ARC A750'nin yerine taksam karta zarar gelir mi . yazılımsal veya fiziksel olarak merak ettim birde bu ekran kartı için önerebileceğiniz işlemci varsa şimdiden teşekkür ediyorum .

Nezha

80+
O işlemciyle biraz darboğaz olacak ama donanımsal olarak kullanıma engel yok. Oyunlarda çözünürlüğü 2k yaparak ekran kartına daha çok yük bindirip darboğazı azaltabilrsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca anakartın çok güzelmiş

beatsquar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Deniz Gündoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O işlemciyle biraz darboğaz olacak ama donanımsal olarak kullanıma engel yok. Oyunlarda çözünürlüğü 2k yaparak ekran kartına daha çok yük bindirip darboğazı azaltabilrsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca anakartın çok güzelmiş
Teşekkür ederim ana kartı incehesap cuma indiriminden o zamanlara göre normal bir lga 1200 ana kartın 500 TL altına falan yakalamıştım az stok vardı hemen kaptım :D biliyorum çok saçma böyle bir sisteme göre . ve bir şey sorabilir miyim izninizle gerçekten bilgim yok bu arada videoda anlatılanı söylüyorum videonun yalancısıyım sanırım dlss özelliği açarak 1080p dede rahatlıkla kullanabilirmişim doğru mu acaba

Nezha

80+
Teşekkür ederim ana kartı incehesap cuma indiriminden o zamanlara göre normal bir lga 1200 ana kartın 500 TL altına falan yakalamıştım az stok vardı hemen kaptım :D biliyorum çok saçma böyle bir sisteme göre . ve bir şey sorabilir miyim izninizle gerçekten bilgim yok bu arada videoda anlatılanı söylüyorum videonun yalancısıyım sanırım dlss özelliği açarak 1080p dede rahatlıkla kullanabilirmişim doğru mu acaba
Dlss'in darboğaza etkisi olmuyor malesef. Siz zaten rahatlıkla kullanacaksınız sadece tam verim alamayacaksınız. Tam performans için 13700 gibi bir işlemci gerek.

beatsquar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Deniz Gündoğan
Dlss'in darboğaza etkisi olmuyor malesef. Siz zaten rahatlıkla kullanacaksınız sadece tam verim alamayacaksınız. Tam performans için 13700 gibi bir işlemci gerek.
7500F taksam nasıl olur çevremdeki bir çok insan öneriyor ama

beatsquar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Deniz Gündoğan
Anakartı da rami de değiştirmek gerekir. Ddr4 intel anakarta am5 soket ddr5 7500f takılamaz. Ayrıca 7500f yeterli değil. 7600x ancak kurtarır.
Anladım tabi o kadarını biliyorum bu zamana kadar tüm pclerimi kendim topladım fakat artık iş çağına geldikten sonra hangi marka hangi performans şuan güncel bilgim yok , bana bu ekran kartı ile uzun süre kullanabileceğim hiç bir sorun yaşamayacağım bir işlemci önerirseniz gerisini ben hallederim bütçede sorun yok , bu arada kusura bakmayın sizede çok fazla soru soruyorum çok teşekkür ediyorum şimdiden mazur görün beni.

Top Bottom