Aynen öyle bazıları her liberali devalı sanıyorlar kurunun yanında yaşta yanıyor...Bir yorumda devalılar var diğer yorumda normal vatan düşmanı olmayan liberaller bu sefer liberallerde arada kaynıyor.
Aynen öyle bazıları her liberali devalı sanıyorlar kurunun yanında yaşta yanıyor...Bir yorumda devalılar var diğer yorumda normal vatan düşmanı olmayan liberaller bu sefer liberallerde arada kaynıyor.
Bizde ne normal ki zatenAynen öyle bazıları her liberali devalı sanıyorlar kurunun yanında yaşta yanıyor...
Alıntıyı görüntüle
Onlarda Bitmez.Oktroller ne zaman bitecek?
Asla bitmeyecekler başka soru?Bir X Gireyim Dedim 1000 Tane Aktroll Gördüm Oyunda Bile Aktroll Var Görmekten Sıkıldım Yeter.
hepsi aynı yere hizmet ediyor ayrım yapmaya gerek yok .dOktroller ne zaman bitecek?
Bitmeyecekler.Bir X Gireyim Dedim 1000 Tane Aktroll Gördüm Oyunda Bile Aktroll Var Görmekten Sıkıldım Yeter.
Konu chp ye nasıl geldi ne boş adamlarsınız yaAltrolmüş. Chp trolleri önce kendilerini düzeltsin.
Haha. Noldu cano partine laf gelince moralin mi bozuldu? Ayriyetten üslubunuzu düzeltemenizi rica edeceğim ki verimli bir tartışma ortamı olsun .Konu chp ye nasıl geldi ne boş adamlarsınız ya
İki partiyede laf edilmedi burada taşkınlık çıkaran sensinHaha. Noldu cano partine laf gelince moralin mi bozuldu? Ayriyetten üslubunuzu düzeltemenizi rica edeceğim ki verimli bir tartışma ortamı olsun .
İki partiyede ben laf ettim. Trol troldür hcm a partisi b partisi farketmez bunun partiyle alakalı olduğunu sanmıyorum zaten. He bu arada hoş gelmişsiniz foruma.İki partiyede laf edilmedi burada taşkınlık çıkaran sensin
O zamanda bitmez.Ulan herif bilinçaltıma öyle ișledi ki tayyipin muhalefet olduğu bir alternatifi hayal bile edemiyorum ben çok fantastik geliyor.Taytoş gidince biter