Neler Yeni

Aktroller Ne Zaman Bitecekler.

Carl-S

80+ Gold
Memleket partisiyle ittifak olunmaz. +10 yaş kitlenin gazını almak için oluşturulmuş bir parti.

Zafer partisinin şu anda kendine hayrı yok. İYİP cidden iyi bir parti. Gerek kadrosu, gerek politikaları olsun. Çok daha fazla oy potansiyeli var. 6'lı masaya girmeseydi %20'yi rahat görürdü.
Kadrosu iyi olduğu için vermiştim bende ve tek başına girseydi cumhur ittifakı seçmeninden iyi oy almıştı yerel seçimlerde göreceğiz ne kadar oy alacağını.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Haha. Noldu cano partine laf gelince moralin mi bozuldu? Ayriyetten üslubunuzu düzeltemenizi rica edeceğim ki verimli bir tartışma ortamı olsun .
dostum senin herhangi bir konuda tartışmaya kapasiten yetmez üzgünüm :D ben Atatürk'çüyüm chp le işim olmaz anlamamış olmana şaşırmıyorum ama sana laf atmam chp ile alakasız bir konuyu haksız olduğun için ona getirmen .

Bura.K

80+ Silver
Kadrosu iyi olduğu için vermiştim bende ve tek başına girseydi cumhur ittifakı seçmeninden iyi oy almıştı yerel seçimlerde göreceğiz ne kadar oy alacağını.
Aslında Cumhurbaşkanı seçimlerine tek başına girip, 2. Tura bırakıp 2. Turda 5'li masayı destekleseydi İYİP, bence seçimi çok rahat alırdık.
Çok fazla hata yapıldı. İYİP'in çoğunluk seçmeni "HDP"den ve masanın Sola yatkın olmasından dolayı vermedi.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Aktrollere laf eden hangi kişi chp trollerini savundu. Konu da oktroll diyebileceğimiz kafada insan konnusu açılmadı. Konu saptırma safsatası. İyi günler.
Evet konuyu konuyu saptırmaya çalışıyorum. Benim için sorun olan şu aktroll diye sınıflandırılması, az önce mesajda da belirttim trol troldür partisi fark etmez. Orada chp dememin sebebi, chp trolleri daha da ainir bozucu. Bilmem anlayabildin mi.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Memleket partisiyle ittifak olunmaz. +10 yaş kitlenin gazını almak için oluşturulmuş bir parti.

Zafer partisinin şu anda kendine hayrı yok. İYİP cidden iyi bir parti. Gerek kadrosu, gerek politikaları olsun. Çok daha fazla oy potansiyeli var. 6'lı masaya girmeseydi %20'yi rahat görürdü.
Zaferin kendine mi hayrı yok şakamısın knkm açık ara en etkili parti şuan adamların inanılmaz bir etkileşimi var iyip yıllardır var ve bir halta yaramıyor kötü parti filan demiyorum ama potansiyeli belli olan bir parti

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Evet konuyu konuyu saptırmaya çalışıyorum. Benim için sorun olan şu aktroll diye sınıflandırılması, az önce mesajda da belirttim trol troldür partisi fark etmez. Orada chp dememin sebebi, chp trolleri daha da ainir bozucu. Bilmem anlayabildin mi.
Zaten kendiniz diyorsunuz, troll trolldür. Her partinin trolü saçma sapan şeyler der. Ancak konu ak parti'nin trolleriydi. Neyse. İyi günler çok sürmesine gerek yok konunun.

Bura.K

80+ Silver
Zaferin kendine mi hayrı yok şakamısın knkm açık ara en etkili parti şuan adamların inanılmaz bir etkileşimi var iyip yıllardır var ve bir halta yaramıyor kötü parti filan demiyorum ama potansiyeli belli olan bir parti
Aynen kanka. En etkileşimli parti.
1694077976247.png

Bura.K

80+ Silver
tşk ederim cnm sana ve hayallerine .Kaile alamıyorum kusura bakma
"Canım"? :D Yaşının küçük olduğu mesajlarından bile anlaşılıyor. Sizin kafanızı çok yıkamışlar. Daha parti tüzüğünü bilmiyorsundur gelmiş buraya hava civa. Hadi abim git dersine çalış, okullar açılacak.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
"Canım"? :D Yaşının küçük olduğu mesajlarından bile anlaşılıyor. Sizin kafanızı çok yıkamışlar. Daha parti tüzüğünü bilmiyorsundur gelmiş buraya hava civa. Hadi abim git dersine çalış, okullar açılacak.
cnm gülüm bi tanem desteklediğin partideki adamların geçmişlerini saydırtma bana dünyadan bi habersin gelmiş laf diyorsun sosyal medya bilmezsin adamlara bot diyorsun :D yapma yanarsın ben partinin tüzüğünü biliyorum sen o güzel kafanı yorma böle şeylere zaten çok yorulmuş belli o daha çok nefes al nefes ver gibi işler için ideal malum insanların yaşları ile düşüncelerini oranlamak gibi çok düşük seviyeli hatalara yer veren o zihninini kullanma böyle işlere , düşünmek filan :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom