Neler Yeni

Aktroller Ne Zaman Bitecekler.

Bura.K

80+ Silver
cnm gülüm bi tanem
Bana bir daha "canım, gülüm, bitanem" gibi laflar edersen kulaklarını çınlatırım. Bu bir.
esteklediğin partideki adamların geçmişlerini saydırtma bana
Say, bekliyorum. En azından Özdağ gibi gözlüğe "dinleme cihazı" demiyoruz, Özdağ'ın adamları gibi Göçmen karşıtı olup Göçmenlere kaçak ev satmıyoruz :D Bu iki.
bana dünyadan bi habersin gelmiş laf diyorsun sosyal medya bilmezsin adamlara bot diyorsun :D
Aynen, dünyadan bi haberim. Çok komikmiş, tanımadığın birisi hakkında böyle konuşmak :D Yukarıdaki fotoğrafı açıklayamazsın bile, gelmiş konuşuyorsun. Bu üç.
yapma yanarsın ben partinin tüzüğünü biliyorum sen o güzel kafanı yorma
Kesin biliyorsundur, :D İnandım, tamam.
o daha çok nefes al nefes ver gibi işler için ideal malum insanların yaşları ile düşüncelerini oranlamak gibi çok düşük seviyeli hatalara yer veren o zihninini kullanma böyle işlere , düşünmek filan :D
Abim senin annen bezini değiştirirken ben gündem takip ediyor, siyaset yapıyordum. Çok konuşma. Yaşın 11, bilemedin 13 gelmiş bilmediğin konular hakkında konuşup saygısızlık yapıyorsun. İnsanları yaşıyla yargılamam, ama sizin gibi her dışkıyı bildiğini sanan çocukları da sevmem. Hadi sütünü iç git yat, sana ayıracak daha bir dakika vaktim yok. Hadi yürü git şimdi.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Bana bir daha "canım, gülüm, bitanem" gibi laflar edersen kulaklarını çınlatırım. Bu bir.

Say, bekliyorum. En azından Özdağ gibi gözlüğe "dinleme cihazı" demiyoruz, Özdağ'ın adamları gibi Göçmen karşıtı olup Göçmenlere kaçak ev satmıyoruz :D Bu iki.

Aynen, dünyadan bi haberim. Çok komikmiş, tanımadığın birisi hakkında böyle konuşmak :D Yukarıdaki fotoğrafı açıklayamazsın bile, gelmiş konuşuyorsun. Bu üç.

Kesin biliyorsundur, :D İnandım, tamam.

Abim senin annen bezini değiştirirken ben gündem takip ediyor, siyaset yapıyordum. Çok konuşma. Yaşın 11, bilemedin 13 gelmiş bilmediğin konular hakkında konuşup saygısızlık yapıyorsun. İnsanları yaşıyla yargılamam, ama sizin gibi her dışkıyı bildiğini sanan çocukları da sevmem. Hadi sütünü iç git yat, sana ayıracak daha bir dakika vaktim yok. Hadi yürü git şimdi.
tamam canım, gülüm, bitanem <3

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Memleket partisiyle ittifak olunmaz. +10 yaş kitlenin gazını almak için oluşturulmuş bir parti.

Zafer partisinin şu anda kendine hayrı yok. İYİP cidden iyi bir parti. Gerek kadrosu, gerek politikaları olsun. Çok daha fazla oy potansiyeli var. 6'lı masaya girmeseydi %20'yi rahat görürdü.
Muharrem inceyi severim ama kadrosunun o kadar iyi olduğu söyleyemem
Sadece Muharrem ince konusuyor.Sanki koca partide bu adam var.

Zafer partisinde potansiyel olduğunu düşünüyorum şu siyasette kimse mülteciden bahsetmezken sadece zafer partisi bahsetti ve bir anda 6'lı masa dan mülteci konusunda açıklamalar geldi.Adamlar bıraksa kimse mülteci konusu ele almayacak. koca 6'lı masada sadece oy potansiyeli olan 2 parti vardı
CHP ve İYİP onun dışı boş 2'li masa gibi bir şeydi.

İYİP'in çok fazla hatası oldu,çokta oy kaybetmiştir bence.

Son düzenleme:

Bura.K

80+ Silver
Zafer partisinde potansiyel olduğunu düşünüyorum şu siyasette kimse mülteciden bahsetmezken sadece zafer partisi bahsetti ve bir anda 6'lı masa dan mülteci konusunu ele aldı.Adamlara bıraksa kimse mülteci konusu ele almayacak. koca 6'lı masada sadece oy potansiyeli olan 2 parti vardı
Mülteci ve 1-2 vaadi dışında bomboş parti.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mülteci ve 1-2 vaadi dışında bomboş parti.
Şuan senin için boş parti olarak gelebilir fikrindir olabilir.
ilerki seçimlerde bize ne vaadleri var önemli olan o.Ben ilerki yıllarda kendilerini geliştirebiliceklerine inanıyorum.çünkü farklı bir parti lazım bize bıktım bu akp ve chp mevzusundan 2 tarafta aynı renk.

İlk seçimlerinde %5 aldılar ve seçimin ilk turda bitmesine engel oldular
En azından kendim bakış açımdan söyleyeyim buda bir başarı böyle çöp muhalafeti kısa sürede olsa da kurtardı.Muhalefete 2. bir şans tanıdı
ama ne yazık ki akp kazandı....

Son düzenleme:

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Şuan senin için boş parti olarak gelebilir fikrindir olabilir.
ilerki seçimlerde bize ne vaadleri var önemli olan o.Ben ilerki yıllarda kendilerini geliştirebiliceklerine inanıyorum.çünkü farklı bir parti lazım bize bıktım bu akp ve chp mevzusundan 2 tarafta aynı renk.

İlk seçimlerinde %5 aldılar ve seçimin ilk turda bitmesine engel oldular
En azından kendim bakış açımdan söyleyeyim buda bir başarı böyle çöp muhalafeti kısa sürede olsa da kurtardı.Muhalefete 2. bir şans tanıdı
ama ne yazık ki akp kazandı....
yaşı küçük bir arkadaşımız çok kaile alma tartışma yapabilecek kapasiteye sahip değil boş dünya görüşü görgüsüz ve bilgisizliği ile adeta büyüleyici ama dediğim gibi tartışma yapabilecek kapasitede birisi değil sanırım 5 10 yıla kadar düzelir diye tahmin ediyorum ne de olsa yaşı küçük bir arkadaşımız kızmamak gerekir

Top Bottom