Neler Yeni

Akvaryum Kasa önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mehmet
Arkadaşlar "MSI GeForce RTX 5090 SUPRIM LIQUID SOC" Alacağım için ve kasamda hali hazırda 360mm coolermaster sıvı soğutma mevcut ikisini sığdıramıyorum, Lianli O11 Dynamic RGB EVO serisini almak istedim faakt stoklarda olmadığı için alamıyorum, buna benzer büyük ferah önü mesh olan bir kasa var mı acaba, çünkü yan tarafta olan fan yuvaları ile soğutma yapamıyorum dolabıma denk geliyor.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Umut
Arkadaşlar "MSI GeForce RTX 5090 SUPRIM LIQUID SOC" Alacağım için ve kasamda hali hazırda 360mm coolermaster sıvı soğutma mevcut ikisini sığdıramıyorum, Lianli O11 Dynamic RGB EVO serisini almak istedim faakt stoklarda olmadığı için alamıyorum, buna benzer büyük ferah önü mesh olan bir kasa var mı acaba, çünkü yan tarafta olan fan yuvaları ile soğutma yapamıyorum dolabıma denk geliyor.
Asus tuf gt502 düşünülebilir kasa fanlarına gelicek olursak alta takılabilir veya kasanın yönü değiştirilebilir

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Kerem Eldes

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,908
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL
Steam ID
HouSH

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunlarda olur fakat 2 adet sıvı soğutma var 360mm'lik o yüzden yan tarafa koyamam hiç birisini dolaptan dolayı hava almayacak ve siyah olursa daha iyi olur hocam öneriniz varsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus tuf gt502 düşünülebilir kasa fanlarına gelicek olursak alta takılabilir veya kasanın yönü değiştirilebilir
Kasanın yönünü değiştirme gibi bir şansım da yok maalesef

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Umut
Bunlarda olur fakat 2 adet sıvı soğutma var 360mm'lik o yüzden yan tarafa koyamam hiç birisini dolaptan dolayı hava almayacak ve siyah olursa daha iyi olur hocam öneriniz varsa

2 adet sıvı soğutma derken

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,908
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL
Steam ID
HouSH

GPU DA mı soğutmalı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mehmet
Sanırım önerisi olan kalmadı iki sıvı soğutma dedikten sonra :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri