Alan wake 2 stutter sorunum var

Tamamen optimizasyon. Söylediğin oyunlarda ben de bi problem yaşamadım.
Alan wake 2 yüklü ise frame generation açıp bi dener misin oyunda yoksa sürücüden afmfyi aç ben stalker 2 de de stutter yedim FG açınca sorun çözüldü. Fsr 3.1 kalite modunda da yemiyorum fsr 3.1 doğal aaa modunda yiyordum fg açınca düzeldi belki alan wake 2 de de işe yararsa tekrar indiriyim oyunu

Cok guzel kart ama artik boyle oyunlarin grafik ayarlarını nvidia yapiyor :D

dikey eşitleme veya kare hızı sınırlayıcıları kapatmayı dene kapalıysa açmayı dene
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

+ olarak yeni bir oyun indirip oyuna girince ilk 5 10 dk bazı sistemlerde takılma oluyor arkada gölgelendirici cart curt yüklüyor oyunlar bi 30dk oynamayı dene

redditde açılmış başlıklar var oradan bak istersen , bağzıları disable resize bar yapın demiş
Resize bar kapatmak low fps değerlerimi baya bi arttırdı. 70 fps alıyordum lowlar 17-21 arasına düşüyordu ve çok sık düşüyordu. Şuan en düşük 35 gördüm, stutter hissi de tamamen bitmese de büyük oranda azaldı oyun oynanabilir hale geldi en azından. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Resize bar kapatmak low fps değerlerimi baya bi arttırdı. 70 fps alıyordum lowlar 17-21 arasına düşüyordu ve çok sık düşüyordu. Şuan en düşük 35 gördüm, stutter hissi de tamamen bitmese de büyük oranda azaldı oyun oynanabilir hale geldi en azından. Desteğiniz için teşekkür ederim.
Önemli değil oyunu pencereli modda da deneyebilirisin yada amd yazılımını da kaldırıp sadece sürücüleri yüklersin manuel böylede bir kaç yorum vardı internette . Bende 9070xt almayı düşünüyorudm ama böyle sıkıntılar sık yaşanıyormuş galiba o yüzden biraz çekiniyorum

Önemli değil oyunu pencereli modda da deneyebilirisin yada amd yazılımını da kaldırıp sadece sürücüleri yüklersin manuel böylede bir kaç yorum vardı internette . Bende 9070xt almayı düşünüyorudm ama böyle sıkıntılar sık yaşanıyormuş galiba o yüzden biraz çekiniyorum
Belirli başlı oyunlarda var her oyunda yok

Geri