🔥İndirim ALANINDA TEK Raijintek AMPERE 850W 80+ PLATINUM 5.999,06 ₺

asko56

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,976
Tam olarak neresi indirimli, platinum psu diye mi? çünkü aynı paraya 1200watt gold psular da var onun haricinde çok ahım şahım bir şey yok gibi
alanında tek ne demek plat klasmanında bu fiyata tek

Buna bu para verilmez.

500 TL farkla Enermax DFX 1350W var.

palt ile gold kıyaslanmaz dogru kıyaslama olmaz plat ile plat kıyaslanır elma ile elma hesabı

palt ile gold kıyaslanmaz dogru kıyaslama olmaz plat ile plat kıyaslanır elma ile elma hesabı
Gerek var mı hocam ekstra bu kadar para vermeye, gold ile platinum arasında zaten ne kadar fark var verimlilik açısından?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna bu para verilmez.

500 TL farkla Enermax DFX 1350W var.

Bence de verilmez gibi gold ile plat arasında çok uçurum fark olacağını sanmıyorum

Gerek var mı hocam ekstra bu kadar para vermeye, gold ile platinum arasında zaten ne kadar fark var verimlilik açısından?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence de verilmez gibi gold ile plat arasında çok uçurum fark olacağını sanmıyorum
baya fark var kullanılan malzeme kalitesi olarakta fark var o yüzden gold ile plat kıyaslanmaz

sertifikasyon alır iken bu malzeme kalitesi ve dayanıklılıgı ile hem cybernetis den plat hemde normal 80+ dan plat almıştır o yüzden plat psu ile plat kıyaslanır o yüzden fiyat olarak ve kalite oalrak tek dir

baya fark var kullanılan malzeme kalitesi olarakta fark var o yüzden gold ile plat kıyaslanmaz

sertifikasyon alır iken bu malzeme kalitesi ve dayanıklılıgı ile hem cybernetis den plat hemde normal 80+ dan plat almıştır o yüzden plat psu ile plat kıyaslanır o yüzden fiyat olarak ve kalite oalrak tek dir
Hocam arkadaşın attığı enermax da gayet kaliteli bir psu, iki psu da üzmez ama ben şahsen enermax varken bunu almazdım sırf plat olsun diye.

Hocam arkadaşın attığı enermax da gayet kaliteli bir psu, iki psu da üzmez ama ben şahsen enermax varken bunu almazdım sırf plat olsun diye.
2 psu da güzel ama anlamadıgınız nokta plat psu almak istersen yüksek para ödersin gold almak istersen tonla var kapish 3.600 e cratos lite var şuan

Hayır, alakası yok. Malzeme kalitesi verimliliği belirlemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,615
Üyeler
183,145
Son üye
finbye10
Geri