asko56
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,976
%2 Havale İndirimi ile: 5.879,08 ₺
palt ile gold kıyaslanmaz dogru kıyaslama olmaz plat ile plat kıyaslanır elma ile elma hesabıBuna bu para verilmez.
500 TL farkla Enermax DFX 1350W var.
![]()
Enermax Revolution D.F. X 1350W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1350EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Titiz kılıflı kablolar, bilgisayarınızı profesyonel bir görünümle oluşturmanıza olanak tanıyan daha iyi dayanıklılık ve şık estetik sağlar.www.gaming.gen.tr
Gerek var mı hocam ekstra bu kadar para vermeye, gold ile platinum arasında zaten ne kadar fark var verimlilik açısından?palt ile gold kıyaslanmaz dogru kıyaslama olmaz plat ile plat kıyaslanır elma ile elma hesabı
Bence de verilmez gibi gold ile plat arasında çok uçurum fark olacağını sanmıyorumBuna bu para verilmez.
500 TL farkla Enermax DFX 1350W var.
![]()
Enermax Revolution D.F. X 1350W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1350EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Titiz kılıflı kablolar, bilgisayarınızı profesyonel bir görünümle oluşturmanıza olanak tanıyan daha iyi dayanıklılık ve şık estetik sağlar.www.gaming.gen.tr
baya fark var kullanılan malzeme kalitesi olarakta fark var o yüzden gold ile plat kıyaslanmazGerek var mı hocam ekstra bu kadar para vermeye, gold ile platinum arasında zaten ne kadar fark var verimlilik açısından?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence de verilmez gibi gold ile plat arasında çok uçurum fark olacağını sanmıyorum
Hocam arkadaşın attığı enermax da gayet kaliteli bir psu, iki psu da üzmez ama ben şahsen enermax varken bunu almazdım sırf plat olsun diye.baya fark var kullanılan malzeme kalitesi olarakta fark var o yüzden gold ile plat kıyaslanmaz
sertifikasyon alır iken bu malzeme kalitesi ve dayanıklılıgı ile hem cybernetis den plat hemde normal 80+ dan plat almıştır o yüzden plat psu ile plat kıyaslanır o yüzden fiyat olarak ve kalite oalrak tek dir
2 psu da güzel ama anlamadıgınız nokta plat psu almak istersen yüksek para ödersin gold almak istersen tonla var kapish 3.600 e cratos lite var şuanHocam arkadaşın attığı enermax da gayet kaliteli bir psu, iki psu da üzmez ama ben şahsen enermax varken bunu almazdım sırf plat olsun diye.
Hayır, alakası yok. Malzeme kalitesi verimliliği belirlemez.baya fark var kullanılan malzeme kalitesi olarakta fark var o yüzden gold ile plat kıyaslanmaz
sertifikasyon alır iken bu malzeme kalitesi ve dayanıklılıgı ile hem cybernetis den plat hemde normal 80+ dan plat almıştır o yüzden plat psu ile plat kıyaslanır o yüzden fiyat olarak ve kalite oalrak tek dir