raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 271
Bende öyle biliyorum ama tam teknik detay bilmediğim için yorum yapmadımHayır, alakası yok. Malzeme kalitesi verimliliği belirlemez.
Bende öyle biliyorum ama tam teknik detay bilmediğim için yorum yapmadımHayır, alakası yok. Malzeme kalitesi verimliliği belirlemez.
Şimdi 3.3k lık olan High power mi yoksa rajintek lite modelmiBende öyle biliyorum ama tam teknik detay bilmediğim için yorum yapmadım
Link atarsan bakayım hocamŞimdi 3.3k lık olan High power mi yoksa rajintek lite modelmi
Link atarsan bakayım hocam
Öyle zaten. Örneğin LLC rezonant, double forward, half bridge, full bridge gibi tasarımlar ve anahtarlamada kullanılan bileşenler (MOSFET, GaN FET vs.) verimlilik üzerinde en büyük etkiye sahip. Malzeme kalitesi değil. Ki bunları geçtim o fiyata pek alınabilirliği yok.Bende öyle biliyorum ama tam teknik detay bilmediğim için yorum yapmadım
GPT'ye mi güveniyorsunuz? O bütçedeki çoğu PSU zaten benzer kalitede.
Öyle zaten. Örneğin LLC rezonant, double forward, half bridge, full bridge gibi tasarımlar ve anahtarlamada kullanılan bileşenler (MOSFET, GaN FET vs.) verimlilik üzerinde en büyük etkiye sahip. Malzeme kalitesi değil. Ki bunları geçtim o fiyata pek alınabilirliği yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
GPT'ye mi güveniyorsunuz?
Hiç bilmiyorumHigh powerin element modelinin birinde bir kronik sorun gibi bir şey yok muydu hocam ben mi yanlış hatırlıyorum?
Buyur:gpt ye niye güvenmemeyim tüm heryeri tarayan bir yapay zeka bunu diyor sen yok diyorsun sana niye güveneyim buyur
Alıntıyı görüntüle
Rajintek alınabilir gibi hocam bir sorunu yoksa eğerŞimdi 3.3k lık olan High power mi yoksa rajintek lite modelmi
bana bunu atsan ne atmasan ne güç kaynaklarında sertifikasyonda parça kaliteside önemlidir.Buyur:
Burada her şey yazıyor hesaplarıyla beraber.
GPT daha 5000 serisinin çıktığından haberi yoktu 5 gün önce. Güveneceğin en son şey o olmalı. Ayrıca o bütçede pek alınası yok.
3080 için kullancamRajintek alınabilir gibi hocam bir sorunu yoksa eğer