K kara.a 80+ Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Hüseyin 1 Eylül 2024 #1 Bütçe 1000 Arkadaşlar 1000tl civarı bütçem var sabahları uyanamıyorum güçlü bi çalar saat önerebilir misiniz??
Ashoun 80+ Bronze Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 1,451 Dahası Reaksiyon skoru 548 İsim Mert ash 1 Eylül 2024 #2 kara.a yazmış: Arkadaşlar 1000tl civarı bütçem var sabahları uyanamıyorum güçlü bi çalar saat önerebilir misiniz?? Devamı için tıklayın... erken yat hocam 3te konu açıyosun sabah erken uyanayım diyorsun yazık bünyene
kara.a yazmış: Arkadaşlar 1000tl civarı bütçem var sabahları uyanamıyorum güçlü bi çalar saat önerebilir misiniz?? Devamı için tıklayın... erken yat hocam 3te konu açıyosun sabah erken uyanayım diyorsun yazık bünyene
andires42 80+ Silver Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 3,346 En İyi Cevap 1 1 Eylül 2024 #3 Ashoun yazmış: erken yat hocam 3te konu açıyosun sabah erken uyanayım diyorsun yazık bünyene Devamı için tıklayın... Hocam haklı hemde çok beden uyur ama beyin uyumaz. Daha sağlıklı bir uyku için uyku öncesi teklonojik cihaz kullanımını 2-3 saat önceden bırakın. Wifi varsa kapatın telefonu 2g yada uçak moduna alın. Kitap okuyun.
Ashoun yazmış: erken yat hocam 3te konu açıyosun sabah erken uyanayım diyorsun yazık bünyene Devamı için tıklayın... Hocam haklı hemde çok beden uyur ama beyin uyumaz. Daha sağlıklı bir uyku için uyku öncesi teklonojik cihaz kullanımını 2-3 saat önceden bırakın. Wifi varsa kapatın telefonu 2g yada uçak moduna alın. Kitap okuyun.