Neler Yeni

Yardım Aldığım Ayakkabı Çakma Mı?

MattJohn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
604
Merhaba arkadaşlar, aylar önce Hepsiburada'dan Adidas Grand Court Base 2.0 modelini satın aldım, çakma olmasın diye özellikle Hepsiburada satıcısından aldım. Ben normalde hep koşu türü ayakkabılar giyiyorum, ilk defa böyle sneaker modelinde bir ayakkabı aldım. Koşu ayakkabısı kadar rahat olmasını beklemiyordum tabii ki ancak özellikle sağ ayakkabıda bir sertlik sorunu var, yürürken aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim kısım bükülmüyor ve ayağımı acıtıyor.

Ayakkabıyı yazın giymek için almıştım ve yeni giymeye başladım, birkaç gün oldu ancak iyileşme yok. İlerde açılır mı acaba yoksa ayakkabı çakma mı? Daha önce Adidas ve bu tarz sneaker ayakkabıları tercih etmediğim için hiç bilmiyorum, siz hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı? Ek olarak internetten ayakkabı alma konusunda önerileriniz var mı, hangi siteleri satıcıları tercih etmeliyim? Orijinallik hakkında herhangi bir şüpheye sahip olmak istemiyorum.

Ekler

• 110000353011199.webp
    110000353011199.webp
    5.8 KB · Hit: 19
hocam bu tarz deri ayakkabılarda normal olan birsey, tam fotograf olmadan orjinallik acısından birseyler diyemeyiz fakat hepsiburadada sıkıntı olacagını sanmıyorum. 100% emin olmak istiyorsanızda fiziki magazalar tercih edebilirsiniz superstep, nike, adidas etc.

hocam bu tarz deri ayakkabılarda normal olan birsey, tam fotograf olmadan orjinallik acısından birseyler diyemeyiz fakat hepsiburadada sıkıntı olacagını sanmıyorum. 100% emin olmak istiyorsanızda fiziki magazalar tercih edebilirsiniz superstep, nike, adidas etc.
Hocam zaten fotoğraftan da anlaşılmaz bence belki dokunarak fln anlar bilen biri, ben de bilmiyorum ama çakma değildir diye düşünüyorum. O zaman deri ayakkabılarla alakalı bir durum mu bu? Yani dyorum ya hep koşu tarzı giyiyorum ilk defa böyle bir ayakkabı alayım dedim, tarzı fln da baya hoşuma gitti de hevesim kursağımda kaldı bundan dolayı, yürümem garipleşti resmen. Sneaker'ların hepsi mi böyle?

Hocam zaten fotoğraftan da anlaşılmaz bence belki dokunarak fln anlar bilen biri, ben de bilmiyorum ama çakma değildir diye düşünüyorum. O zaman deri ayakkabılarla alakalı bir durum mu bu? Yani dyorum ya hep koşu tarzı giyiyorum ilk defa böyle bir ayakkabı alayım dedim, tarzı fln da baya hoşuma gitti de hevesim kursağımda kaldı bundan dolayı, yürümem garipleşti resmen. Sneaker'ların hepsi mi böyle?
hocam bende genelde deri ayakkabılarda oluyor deri bazen oyle alısırsa oyle kalıyo cok kullanırsanız zamanla alısır gibi, ama unutmayın orjinal olcak diye sıkıntısız olacak anlamına gelmiyor. orjinalliğide genelde iç tabana ve dikiş kalitesine bakarak anlayabilirsiniz. dikişlerde sapmmalar vs coksa buyuk ihtimal cakmadır fakat dedigim gibi hepsiburadada boyle bir problem olacagını sanmıyorum

hocam bende genelde deri ayakkabılarda oluyor deri bazen oyle alısırsa oyle kalıyo cok kullanırsanız zamanla alısır gibi, ama unutmayın orjinal olcak diye sıkıntısız olacak anlamına gelmiyor. orjinalliğide genelde iç tabana ve dikiş kalitesine bakarak anlayabilirsiniz. dikişlerde sapmmalar vs coksa buyuk ihtimal cakmadır fakat dedigim gibi hepsiburadada boyle bir problem olacagını sanmıyorum
Anladım hocam, ben yine de bundan sonra e-ticaret sitesinden almayı düşünmüyorum, riski sıfırlarım herhalde. Sportive, IN Street, SuperStep, Boyner bu sitelerden almayı düşünüyorum. Nasıl sizce, öneriniz var mı?

sportiveyi hic duymadım ama düzenli olarak ayakkabılarımı superstep ve boynerden alıyorum ikiside guvenilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,775
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri