MattJohn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 604
Merhaba arkadaşlar, aylar önce Hepsiburada'dan Adidas Grand Court Base 2.0 modelini satın aldım, çakma olmasın diye özellikle Hepsiburada satıcısından aldım. Ben normalde hep koşu türü ayakkabılar giyiyorum, ilk defa böyle sneaker modelinde bir ayakkabı aldım. Koşu ayakkabısı kadar rahat olmasını beklemiyordum tabii ki ancak özellikle sağ ayakkabıda bir sertlik sorunu var, yürürken aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim kısım bükülmüyor ve ayağımı acıtıyor.
Ayakkabıyı yazın giymek için almıştım ve yeni giymeye başladım, birkaç gün oldu ancak iyileşme yok. İlerde açılır mı acaba yoksa ayakkabı çakma mı? Daha önce Adidas ve bu tarz sneaker ayakkabıları tercih etmediğim için hiç bilmiyorum, siz hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı? Ek olarak internetten ayakkabı alma konusunda önerileriniz var mı, hangi siteleri satıcıları tercih etmeliyim? Orijinallik hakkında herhangi bir şüpheye sahip olmak istemiyorum.
Ayakkabıyı yazın giymek için almıştım ve yeni giymeye başladım, birkaç gün oldu ancak iyileşme yok. İlerde açılır mı acaba yoksa ayakkabı çakma mı? Daha önce Adidas ve bu tarz sneaker ayakkabıları tercih etmediğim için hiç bilmiyorum, siz hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı? Ek olarak internetten ayakkabı alma konusunda önerileriniz var mı, hangi siteleri satıcıları tercih etmeliyim? Orijinallik hakkında herhangi bir şüpheye sahip olmak istemiyorum.