Neler Yeni

Aldığım ekran kartını iade etmem istiyorum

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Ali
Hocam iyimisin arkadaşım iphone aldı ve kamerası kötü diye geri gönderdi + akılı robot süpürge aldık kullandık beğenmedik geri gönderdik alındı haksızsın diye bir şey mi var ya şaka gibi kardeşim sen gidip mağazadan almıyor siteden alıyorsun ürünü görmüyorsun gözünden . Gözünlen görüp almıyorsun.
İade etmek yerine işlemci al 6000 tl gibi bir fiyata istersen. 5700x3d olabilir.

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
Kutusuna zarar verdiğini söylüyorsun ve bu dediklerin mağazanın kendi inisiyatifi yapmayana neden yapmıyorsun denilmez ve bunları sadece amazon yapıyor ve kutusuna zarar verilmiş bir ekran kartını amazona yolla onlarda iade almazlar. Olay tamamen ürünün sıfır biçimde satılabilecek olup olmadığı. Ayrıca evet haksızsın ürünü görmek için tonla benchmark izleyip sonuçlarını öğrenebilirdin. Ayrıca mesajlarını okudum konunun ekran kartıyla da alakası yok işlemci bazlı oyunlarda rust gibi düşük fps alma sebebin işlemcinin düşük olması
Hocam rx 6500len düşük ayarda 100 fps alıyordum bunlan 60 70 alıyorum anlatamıyorum her halde ve cayma hakkı var sebepsiz bir şekilde iade edebiliyorsun. Kutuya gelecek olursak çoğu kişi sorun olmaz dedi bilmiiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hertürlü iade almak zorundalar hocam rahat ol. Yalnız elektronikte Amazon ve Hepsiburada’dan çok şaşma derim.
Bende diyorum anlamıyorlar olmazsa tüketici haklarına başvuracam

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Ali
Hocam rx 6500len düşük ayarda 100 fps alıyordum bunlan 60 70 alıyorum anlatamıyorum her halde ve cayma hakkı var sebepsiz bir şekilde iade edebiliyorsun. Kutuya gelecek olursak çoğu kişi sorun olmaz dedi bilmiiyorum
Hocam yalnız o zaman sizde bir sorun var. O kart her türlü ne olursa olsun Rx 6500'den güçlü. İnternetten bakabilirsiniz arada 2 kat fark var.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
O kural değişeli çok oldu
Canımın içi girip bakarmısın siteye fln
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yalnız o zaman sizde bir sorun var. O kart her türlü ne olursa olsun Rx 6500'den güçlü. İnternetten bakabilirsiniz arada 2 kat fark var.
Rx te tam düşük ayarda 100 alıyordum ama intelde düşük ayarın birazcık üstünde 100 alıyorum ve yüksek ayarw alınca 10 fps alıyorum şaka gibi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Hakan
Satıcısı bizzat Amazon dan alışveriş yapanlar gülümseyerek okuyordur şuan bu konuyu :) Üst üste 3 adet monitörün 2 tanesini ölü pikselden 1 tanesini de sadece kaşını gözünü sevmediğimden iade ettim adamlar nedeni sormadılar bile, ki son iademdeki kutu epey zarar almıştı ve köpükleri kırılmıştı. İşin özü Amazon kutuymuş köpükmüş sallamıyo bile ve şak diye paranı hemen iade ediyo ama diğer site mağazalarını bilemem.. He bi de şu vardı, aldığım su ısıtıcısını 29 gün kullanıp son gün iade ettim dibi sudan kireçlenmişti onu bile hemen iade aldılar :)

3 gün önce aldığım ekran kartı elime ulaştı n11 den almıştı ve kutusunu açarken bant çok güçlü olduğu için ekran kartının kutusunun kartonu azıcık kalktı sorun olur mu iade ederken beğenmedim performansını.
O sebepten ötürü iade kabul etmezler. Sorunlu olması lâzı.

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
Ekran kartı intel b580

İşlemci AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci

Anakart ASUS PRIME B450M-A II 4400MHz (OC) DDR4 Soket AM4 D-Sub DVI HDMI M.2 mATX Anakart

Ram GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
fb düşmanı
Ekran kartı intel b580

İşlemci AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci

Anakart ASUS PRIME B450M-A II 4400MHz (OC) DDR4 Soket AM4 D-Sub DVI HDMI M.2 mATX Anakart

Ram GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram
ram toplam 8 gb mı

Top Bottom