Aldığım hazır sistem

BenRecepİvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
5 aylık sistem araştırmamın sonucunda bugün sistemimin siparişini verdim. Bir bakın ne var ne yok nasıldır hocalarım :D

Sistemde yaptığım değişiklikler:
7800x3d-b650 gaming plus-patriot viper 2x16 rgb-kingston nv3-lianli galahad 2 lite arbg-warcry pulse

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Gelince fotoğraflarını ve videosunu atın görelim yakışıklıyı.

5 aylık sistem araştırmamın sonucunda bugün sistemimin siparişini verdim. Bir bakın ne var ne yok nasıldır hocalarım :D

güle güle kullanın hocam abdullah hocam da instagramdan bir sistem paylaşmıştı onu gördünüz mü

güle güle kullanın hocam abdullah hocam da instagramdan bir sistem paylaşmıştı onu gördünüz mü
hocam 9070xt sistemi diyorsanız gördüm ancak yazılım ve renderla işim olduğu için 5070 daha mantıklı bir seçenekti

Hocam özelleştirme ne yaptın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam 9070xt sistemi diyorsanız gördüm ancak yazılım ve renderla işim olduğu için 5070 daha mantıklı bir seçenekti
Hocam

fiyatlar hakkında bilgim yok. Sisteme de denilcek bir şey yok. ssd ana kart ekran kartı falan güzel. Bir tek kasayı ben beğenemedim o da kişiden kişiye değişir zaten lafım yok. Hayırlı olsun şimdiden.

anladım hocam nvidia şartını bilmiyordum tekrardan iyi günlerde kullanmanız dileğiyle 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,635
Üyeler
192,437
Son üye
nsavascik
Geri