Aldığım laptop değerlendirmesi

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar şu laptopu aldım 73k'ya sizce nasıldır pişman olur muyum? Çok yorum göremedim hakkında.

Arkadaşlar şu laptopu aldım 73k'ya sizce nasıldır pişman olur muyum? Çok yorum göremedim hakkında.
Hayırlı olsun gaming hedefli daha iyi laptoplar var ama aldıysan sorun yok. ROG Strix olduğu için biraz overpriced

Hayırlı olsun gaming hedefli daha iyi laptoplar var ama aldıysan sorun yok. ROG Strix olduğu için biraz overpriced
Teşekkür ederim. Bakacağım hocam eğer bir sıkıntı görürsem iade ederim de size göre fiyatına bakılırsa iyi bir ürün değil mi? Gaming için asıl öneriniz nedir?

Teşekkür ederim. Bakacağım hocam eğer bir sıkıntı görürsem iade ederim de size göre fiyatına bakılırsa iyi bir ürün değil mi? Gaming için asıl öneriniz nedir?
F/p olarak zayıf çünkü rtx5070 i daha uygun fiyata çok rahat alırdınız.
Ama cihaz Asus rog olduğu için fiyatı normal

16gb Ram nedir. Ayıp bu markaların yaptığı. 70k dan fazla veriyorsan almayacaksın 16gb. Anlayacaklar hatalarını.

16gb Ram nedir. Ayıp bu markaların yaptığı. 70k dan fazla veriyorsan almayacaksın 16gb. Anlayacaklar hatalarını.
Hocam haklısınız ama Ram 32 gb geliyormuş bilgi hatalı girilmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F/p olarak zayıf çünkü rtx5070 i daha uygun fiyata çok rahat alırdınız.
Ama cihaz Asus rog olduğu için fiyatı normal
Hocam f/p'den daha çok alayım da kafam rahat olsun sorun çok yaşamayayım kafasıyla aldım açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen memnunsan bize söz hakkı düşmez.
Estağfurullah teşekkür ederim

rog strix almışsın buna yorum yapmaya bizim gücümüz yetmez .d

Yani 4070 5060 ile aynı seviyede hatta mfg'den ötürü bence 5060 daha iyi.
Gaming için öyle absürt bir işlemciye gerek yok 60bine 5060'li gaming için yeterli bir cihaz alabilirdiniz.
Ama aldıysanız uğraşmaya gerek yok tadını çıkarın.

Yani 4070 5060 ile aynı seviyede hatta mfg'den ötürü bence 5060 daha iyi.
Gaming için öyle absürt bir işlemciye gerek yok 60bine 5060'li gaming için yeterli bir cihaz alabilirdiniz.
Ama aldıysanız uğraşmaya gerek yok tadını çıkarın.
Teşekkür ederim. Daha iyi ekran kartlı farklı markalara ait modeller gördüm bu fiyatlarda ama çok fazla şikayet de gördüm onlarla alakalı. O yüzden tereddüt ettim açıkçası. Çoğu kişiden de msi ya da asus al kafan rahat olsunu duyunca bunda karar kıldım. Bakalım memnun kalmazsam iade ederim en kötü.

Geri