bunu fiyatı ne ki? Benimkinden çok daha fazla gibiSistemi kardeşler kundura toplamış gibi
Kasa çöp, ekran kartı ne alaka, sıvı soğutma çöp, işlemci boşa harcanmış para vs vsbunu fiyatı ne ki? Benimkinden çok daha fazla gibi
Kasa çöp, ekran kartı ne alaka, sıvı soğutma çöp, işlemci boşa harcanmış para vs vs
teşekkürler bilgilendirme için bende altta çıkan sistemi bana önerdin sandım senin sistemin o galiba o yüzden öyle bir cevap verdim.Kasa çöp, ekran kartı ne alaka, sıvı soğutma çöp, işlemci boşa harcanmış para vs vs
Ben de başta anlam veremedim satın almadıysan sakın alma aldıysan da ne kadara aldın bu sistemiteşekkürler bilgilendirme için bende altta çıkan sistemi bana önerdin sandım senin sistemin o galiba o yüzden öyle bir cevap verdim.
16kBen de başta anlam veremedim satın almadıysan sakın alma aldıysan da ne kadara aldın bu sistemi
aslında bu işlemci değildi amd 5500 vardı hazır halinde elimde de hazır bi para vardı dedim işlemciyi bari arttırayım ileriye dönük olsun dedim de hata ettim sanırımBu işlemviye anakart ve kasa yakışmadı.
bi soru daha sorayım hiç mi oluru yok sistemin ilerde nasıl iyileştirmeler yaparsam düngün bir şeye dönüşür daha önce hep laptop kullandım ilk kasa deneyimimBen de başta anlam veremedim satın almadıysan sakın alma aldıysan da ne kadara aldın bu sistemi
sadece işlemci daha iyi olsun dedim bu kadar dengesizleşiceğini hiç düşünenmedimSİSTEM AŞIRI DENGESİZ BU SEBEPLE KÖTÜ.
o fiyatlara 2bin serisi ekran kartı bbaşlı başına saçmalık değil mi sence?bi soru daha sorayım hiç mi oluru yok sistemin ilerde nasıl iyileştirmeler yaparsam düngün bir şeye dönüşür daha önce hep laptop kullandım ilk kasa deneyimim
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece işlemci daha iyi olsun dedim bu kadar dengesizleşiceğini hiç düşünenmedim
iyi azar yedim gece gece bilmiyordum dostum bilmiyordumo fiyatlara 2bin serisi ekran kartı bbaşlı başına saçmalık değil mi sence?
Nasıl düzeltebileceğimi söylersen de sevinirimo fiyatlara 2bin serisi ekran kartı bbaşlı başına saçmalık değil mi sence?