Anlamadım kiBantlamislar mi napmislar oyle
Bant falan yoktuBantlamislar mi napmislar oyle
Ürün statik poşetin içinde geldi kutusunu da yanına koymuşlar rami kutunun içerisine koyma zahmetine bile girmemiş adamlar. Zaten poşette çıkarmamla bu manzarayla karşılaşmam bir oldu pazarama uygulamasından almıştım ürünüBu arkadaş çalışıyor mu? Kutusunu ilk sen mi açtın yoksa daha önceden açmışlar mı? Bir sefer N11'den mi nereden elmalı diye bir satıcıdan ben de DDR4 3200 MHz SODIMM almıştım açık ve bozuk gelmişti sisteme takınca siyah ekran veriyordu açılmıyordu.
Cihazima takmadım açıkçası cihazı riske atmaya değmezBu arkadaş çalışıyor mu? Kutusunu ilk sen mi açtın yoksa daha önceden açmışlar mı? Bir sefer N11'den mi nereden elmalı diye bir satıcıdan ben de DDR4 3200 MHz SODIMM almıştım açık ve bozuk gelmişti sisteme takınca siyah ekran veriyordu açılmıyordu.
yazık günah rezilliğe bak ya ne kadar liyakatsiz bi ülke oldukÜrün statik poşetin içinde geldi kutusunu da yanına koymuşlar rami kutunun içerisine koyma zahmetine bile girmemiş adamlar. Zaten poşette çıkarmamla bu manzarayla karşılaşmam bir oldu pazarama uygulamasından almıştım ürünü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cihazima takmadım açıkçası cihazı riske atmaya değmez
İade işlemi başlattım yarın kargolayip geri göndericem süreci buradan paylaşırımBaşlığa firmanın adını yazsan daha iyi olabilir bu rami almak isteyen başka arkadaşlar Google'da arattığında üst aramalara çıkar ve vazgeçebilir. Sürecin devamını da paylaşırsan iyi olabilir umarım firma düzgün bir şekilde yaklaşır.