Neler Yeni

Teknoraks saticisindan aldigim ramin haline bakin

mert cem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert cem avınca
Rezalet bir durum satici teknoraks firması
20241007_141638.jpg

Son düzenleme:

Mr.White

80+ Bronze
Bantlamislar mi napmislar oyle

Gird4p

80+
Bu arkadaş çalışıyor mu? Kutusunu ilk sen mi açtın yoksa daha önceden açmışlar mı? Bir sefer N11'den mi nereden elmalı diye bir satıcıdan ben de DDR4 3200 MHz SODIMM almıştım açık ve bozuk gelmişti sisteme takınca siyah ekran veriyordu açılmıyordu.

mert cem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert cem avınca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arkadaş çalışıyor mu? Kutusunu ilk sen mi açtın yoksa daha önceden açmışlar mı? Bir sefer N11'den mi nereden elmalı diye bir satıcıdan ben de DDR4 3200 MHz SODIMM almıştım açık ve bozuk gelmişti sisteme takınca siyah ekran veriyordu açılmıyordu.
Ürün statik poşetin içinde geldi kutusunu da yanına koymuşlar rami kutunun içerisine koyma zahmetine bile girmemiş adamlar. Zaten poşette çıkarmamla bu manzarayla karşılaşmam bir oldu pazarama uygulamasından almıştım ürünü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihazima takmadım açıkçası cihazı riske atmaya değmez

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Ürün statik poşetin içinde geldi kutusunu da yanına koymuşlar rami kutunun içerisine koyma zahmetine bile girmemiş adamlar. Zaten poşette çıkarmamla bu manzarayla karşılaşmam bir oldu pazarama uygulamasından almıştım ürünü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihazima takmadım açıkçası cihazı riske atmaya değmez
yazık günah rezilliğe bak ya ne kadar liyakatsiz bi ülke olduk

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Mutlu Ambar
Başlığa firmanın adını yazsan daha iyi olabilir bu rami almak isteyen başka arkadaşlar Google'da arattığında üst aramalara çıkar ve vazgeçebilir. Sürecin devamını da paylaşırsan iyi olabilir umarım firma düzgün bir şekilde yaklaşır.

mert cem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert cem avınca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlığa firmanın adını yazsan daha iyi olabilir bu rami almak isteyen başka arkadaşlar Google'da arattığında üst aramalara çıkar ve vazgeçebilir. Sürecin devamını da paylaşırsan iyi olabilir umarım firma düzgün bir şekilde yaklaşır.
İade işlemi başlattım yarın kargolayip geri göndericem süreci buradan paylaşırım

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Bende 1 ay önce bizzat websitelerinden aldım. Paketleme ayniydi fakat üründe en ufak sorun yoktu. Dikkat hatasi olduğunu varsayiyorum iade/değişim talebi açin firmanin e postasinada bizzat gelen urunu bildirin size özel birşeyler yapabilirlern

Top Bottom