Aldığım sistemdeki PSU

BenRecepİvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bir hazır sistem aldım ve bu hazır sistemde farklı bir özelleştirme seçeneği bulunmadığından gamepower warcry oulse kasa tercih ettim ve bu kasanın içinde 750w 80 plus bir psu geliyormuş. Bu psu gamepower markalı bir psu mudur yoksa incehesap kendi farklı bir psu mu yerleştiriyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Bir de eğer gamepower marka bir psu varsa sıkıntı yaşamayabilir miyim. Şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde bir hazır sistem aldım ve bu hazır sistemde farklı bir özelleştirme seçeneği bulunmadığından gamepower warcry oulse kasa tercih ettim ve bu kasanın içinde 750w 80 plus bir psu geliyormuş. Bu psu gamepower markalı bir psu mudur yoksa incehesap kendi farklı bir psu mu yerleştiriyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Bir de eğer gamepower marka bir psu varsa sıkıntı yaşamayabilir miyim. Şimdiden teşekkürler
Psu sistemin kalbidir.
İyi bir psu onbinlerce tl verdiğiniz sistemi diğerlerine göre daha iyi korur.
Sonra psu ve kasa her zaman standart ekipmanlardır, farklı sistem toplasanızda bunları her zaman kullanırsınız.
Psu nun etiketini at bakalım.
Gamepower normalde vasat bir marka.
Psu alacaksanız;
Üreticiden:
Seasonic
Fsp
Marka:
Nzxt
Phantex genelde ust seviye psu urettirir.
Digerleri butçeye gore

Psu sistemin kalbidir.
İyi bir psu onbinlerce tl verdiğiniz sistemi diğerlerine göre daha iyi korur.
Sonra psu ve kasa her zaman standart ekipmanlardır, farklı sistem toplasanızda bunları her zaman kullanırsınız.
Psu nun etiketini at bakalım.
Gamepower normalde vasat bir marka.
Psu alacaksanız;
Üreticiden:
Seasonic
Fsp
Marka:
Nzxt
Phantex genelde ust seviye psu urettirir.
Digerleri butçeye gore
sistem daha elime ulaşmadı hocam. Psu nun en önemli şey olduğunu biliyorum ancak dediğim gibi bir özelleştirme seçeneği bulunmadığından gamepower tercih ettim. Kasa gamepower ancak içindeki psu da gamepower mı yoksa incehesap mı yerleştiriyor acaba

sistem daha elime ulaşmadı hocam. Psu nun en önemli şey olduğunu biliyorum ancak dediğim gibi bir özelleştirme seçeneği bulunmadığından gamepower tercih ettim. Kasa gamepower ancak içindeki psu da gamepower mı yoksa incehesap mı yerleştiriyor acaba
Gelince bakarsın, bende bilmiyorum ama hazır sistemlerden pek birsey beklememek lazım..

Gamepower koyuluyor geldiği zaman değiştir daha iyisiyle sonra sıkıntı yasayabilirsin

Geri