Aldığım sistemi yorumlar mısınız ?

Peşin fiyatına 3 taksitle altta paylaştığım sistemi aldım. SSD ve Ram’i ilerleyen zamanlarda bütçem oldukça arttıracağım. 36.999 liraya çok cazip geldi nedense. değerli yorumlarınızı bekliyorum.

f/p olarak iyi dursa da , 500gb ssd , 16gb ram , ve 9cm fan olduğu için pek f/p değil bunları düzeltiğin de ortalama 40-41k tutuyor 40-41k ya incehesap gaming gecesinde belki 5070 li sistem veya vatanda 5070 li sistem bulunabilirdi.

f/p olarak iyi dursa da , 500gb ssd , 16gb ram , ve 9cm fan olduğu için pek f/p değil bunları düzeltiğin de ortalama 40-41k tutuyor 40-41k ya incehesap gaming gecesinde belki 5070 li sistem veya vatanda 5070 li sistem bulunabilirdi.
ssd ve ram’i sonra halledeceğim bütçem oldukça. 5060ti 16 gb olması intel i5 1440f olması çok cezbetti. bildiğim kadarıyla 7500f ten iyi bir işlemci. Fan kısmını soğutucu ile çözerim diye düşünüyorum. incehesapta benim bankamın kredi kartına taksit yoktu.

5070 li sistemler var yazık olmuş aldıysan

bir de gerçekten 40k çıkamadım. bir takım şeyler oldu bütçe 42.500 den 37-38 e düştü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070 li sistemler var yazık olmuş aldıysan
aldım. söylediğim gibi peşin fiyatına 3 taksit olması, işlemci ekran kartı combosunun iyi olması. intel+nvidia olması. ve bütçemin max 38 bin olmasından ötürü bu sistemi tercih ettim.

bir de gerçekten 40k çıkamadım. bir takım şeyler oldu bütçe 42.500 den 37-38 e düştü.

aldım. söylediğim gibi peşin fiyatına 3 taksit olması, işlemci ekran kartı combosunun iyi olması. intel+nvidia olması. ve bütçemin max 38 bin olmasından ötürü bu sistemi tercih ettim
o ekran kartı giriş seviye bi ekran kartı vrami yüksek diye tercih ettin galiba

aldım. söylediğim gibi peşin fiyatına 3 taksit olması, işlemci ekran kartı combosunun iyi olması. intel+nvidia olması. ve bütçemin max 38 bin olmasından ötürü bu sistemi tercih ettim.
neyse sağlık olsun bekleyip üzerine koyupta alabilirdin maxiumum ve parafa 3 taksit yapıyor incehesap

2k ya daha iyisini alıyordun yani azıcık sabret koy üzerine al daha iyi olurdu

Peşin fiyatına 3 taksitle altta paylaştığım sistemi aldım. SSD ve Ram’i ilerleyen zamanlarda bütçem oldukça arttıracağım. 36.999 liraya çok cazip geldi nedense. değerli yorumlarınızı bekliyorum.

İlk önce sisteminize hiç bakmadan yorum yapacağım, çok pahalıdır. Çünkü itopya. Şimdi bir de inceleyip bakacağım.

Geri