Aldığım sistemi yorumlar mısınız ?

2k ya daha iyisini alıyordun yani azıcık sabret koy üzerine al daha iyi olurdu
koyamadım vallahi. bir takım aksilikler oldu. hatta bu sistemi almasam pc alamazdım o derece. son atımlık kurşundu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk önce sisteminize hiç bakmadan yorum yapacağım, çok pahalıdır. Çünkü itopya. Şimdi bir de inceleyip bakacağım.
bekliyorum sabırsızlıkla :)

koyamadım vallahi. bir takım aksilikler oldu. hatta bu sistemi almasam pc alamazdım o derece. son atımlık kurşundu

acele etmişsin bence

herkes bi şey diyor ama hayatını özel yaşantını bilemeyiz eğer senin içine sindiyse şartlar onu gerektirdiyse iyiki aldın boşver daha iyisiymiş daha kötüsüymüş sonuç olarak kullanacaksın artık takılma çokta

Kimsenin kötü niyetle yorum yaptığını sanmıyorum lakin harbiden daha kaliteli sistem alınırdı dostum yine de şartlar bunu elverdiyse hayırlı olsun diyelim herhangi bir sıkıntı çıkmadan kullanırsın inşallah.

herkes bi şey diyor ama hayatını özel yaşantını bilemeyiz eğer senin içine sindiyse şartlar onu gerektirdiyse iyiki aldın boşver daha iyisiymiş daha kötüsüymüş sonuç olarak kullanacaksın artık takılma çokta
tabi öyle. evliyim hanım tuz diyor içim cız diyor :D

Daha iyi fiyatlı benzer bir sistem bulamadım maalesef. Millet fıttırmış, dellenmiş. İncehesap gaming gecesi veya vatan bilgisayar gece indirimlerinde sanırım daha uygun fiyatlı sistem bulabilirdik. 30.000 TL - 33.000 TL bandı olurdu o da. Ama normal bir zamanda alınacak fiyat olmuş bu fiyat. Bakmıyordum hazır sistemlere bir zamandır. Ne ara fiyatları bu kadar yükseğe çektiler anlamadım. Hayırlı olsun sizin için.

ilk fırsatta işlemci soğutucunu değiş mevcutu 300 500e sat 2. el peerlees assassin filan al 1 1.5k civarı

sadece World of Warcraft oynayacağım ve arada Twicht yayını açarım. şuanki bilgisayarımı 6 senedir kullanıyorum gtx1650 var. bu sistem beni 5 yıl götürsün yeter.
sistem kötü değil sadece bu fiyata daha iyisini bulursun yanlış anlama 5 yıl da götürür.

ilk fırsatta işlemci soğutucunu değiş mevcutu 300 500e sat 2. el peerlees assassin filan al 1 1.5k civarı
notunu aldım teşekkürler

Daha iyi fiyatlı benzer bir sistem bulamadım maalesef. Millet fıttırmış, dellenmiş. İncehesap gaming gecesi veya vatan bilgisayar gece indirimlerinde sanırım daha uygun fiyatlı sistem bulabilirdik. 30.000 TL - 33.000 TL bandı olurdu o da. Ama normal bir zamanda alınacak fiyat olmuş bu fiyat. Bakmıyordum hazır sistemlere bir zamandır. Ne ara fiyatları bu kadar yükseğe çektiler anlamadım. Hayırlı olsun sizin için.
bende bulamadım 5060 ti 16’yı eklediğin anda fiyat uçuyor. 40K+ üstüne üstüne çıkıyor. intel işlemci olunca aldım vallahi amd 7500f ten iyi olduğunu biliyorum ama herkes delirmiş. fiyatlar uçmuş.

Daha iyi fiyatlı benzer bir sistem bulamadım maalesef. Millet fıttırmış, dellenmiş. İncehesap gaming gecesi veya vatan bilgisayar gece indirimlerinde sanırım daha uygun fiyatlı sistem bulabilirdik. 30.000 TL - 33.000 TL bandı olurdu o da. Ama normal bir zamanda alınacak fiyat olmuş bu fiyat. Bakmıyordum hazır sistemlere bir zamandır. Ne ara fiyatları bu kadar yükseğe çektiler anlamadım. Hayırlı olsun sizin içi

evet, 36.999’a aldığım sistem an itibarıyla 42.848 TL olmuş. yatacak yeriniz yok.

evet, 36.999’a aldığım sistem an itibarıyla 42.848 TL olmuş. yatacak yeriniz yok.
Zammı ben mi yaptım kral? 2 gün sonra düşürürler fiyatı. Bu fiyatlara rtx 5070'li sistemler var. Satamazlar bu fiyatlara. Bahsettiğim itopya işte, fahiş fiyat koyuyor sürekli.

Geri