1-2 güne inerZammı ben mi yaptım kral? 2 gün sonra düşürürler fiyatı. Bu fiyatlara rtx 5070'li sistemler var. Satamazlar bu fiyatlara. Bahsettiğim itopya işte, fahiş fiyat koyuyor sürekli.
1-2 güne inerZammı ben mi yaptım kral? 2 gün sonra düşürürler fiyatı. Bu fiyatlara rtx 5070'li sistemler var. Satamazlar bu fiyatlara. Bahsettiğim itopya işte, fahiş fiyat koyuyor sürekli.
seni kastetmedim itopyayı kaydettim yatacak yeriniz yok diye yanlış anlaşılma olmasınZammı ben mi yaptım kral? 2 gün sonra düşürürler fiyatı. Bu fiyatlara rtx 5070'li sistemler var. Satamazlar bu fiyatlara. Bahsettiğim itopya işte, fahiş fiyat koyuyor sürekli.
Yanlış anlaşılma oldu.seni kastetmedim itopyayı kaydettim yatacak yeriniz yok diye yanlış anlaşılma olmasın
sistem gelince yorumlarsın artık iyi mi? nasıl geldi fps değerleri falanseni kastetmedim itopyayı kaydettim yatacak yeriniz yok diye yanlış anlaşılma olmasın
mutlaka yapacağım, dünya video izledim bende deneyeceğim ve yazacağım.sistem gelince yorumlarsın artık iyi mi? nasıl geldi fps değerleri falan
açılışı hangi oyunla yapacaksın şöyle sağlam bi oyunla yapmutlaka yapacağım, dünya video izledim bende deneyeceğim ve yazacağım.
Direkt Ultra ayarlarda World of Warcraftla yaparım. En büyük bağımlılığım. Sonrasına bakacağım God of War veya RDR2 olabiliraçılışı hangi oyunla yapacaksın şöyle sağlam bi oyunla yap
hadi şimdiden güle güle kullan kardeşimDirekt Ultra ayarlarda World of Warcraftla yaparım. En büyük bağımlılığım. Sonrasına bakacağım God of War veya RDR2 olabilir
evet var ancak 37k dan 1 kuruş yukarı çıkacak bütçem yoktu. nasip kısmet buna şükür deyip devam edeceğiz45.000TL'ye vatanda Rtx 5070 Z serisi anakartlı sistem vardı.Bu baya düşük geldi bana
sağolasın çok teşekkürlerhadi şimdiden güle güle kullan kardeşim
Hayırlı olsun şimdiden.evet var ancak 37k dan 1 kuruş yukarı çıkacak bütçem yoktu. nasip kısmet buna şükür deyip devam edeceğiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sağolasın çok teşekkürler
teşekkür ediyorumHayırlı olsun şimdiden.
aman hocam birbirimizi kırmayalım bomboş konulardanYanlış anlaşılma oldu.![]()