Aldığım sistemi yorumlar mısınız ?

Adam bütçem 38k diyor ve oynadığım oyun wow diyor 5 sene götürse bana yeter diyor. Siz hala yok 5070 sistem alırsın 40 yada 45k diyorsunuz. Bugün bu paraya alacağı iyi sistemi almış hayırlı olsun. Soğutucu ve ssd takviyesi ile daha iyi hale gelir sistemin.

teşekkür ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aman hocam birbirimizi kırmayalım bomboş konulardan :D
Yok estağfurullah alınmadım zaten ilk başta da. Vatan gece indirimlerinde uygun bir sistem olur diye düşünmüştüm ama orasının da indirimli hali yüksek. Yakışmadı firmalara. Buradan zam yapan bütün firmaları kınıyorum. Tekrardan hayırlı olsun sizin adınıza.

Adam bütçem 38k diyor ve oynadığım oyun wow diyor 5 sene götürse bana yeter diyor. Siz hala yok 5070 sistem alırsın 40 yada 45k diyorsunuz. Bugün bu paraya alacağı iyi sistemi almış hayırlı olsun. Soğutucu ve ssd takviyesi ile daha iyi hale gelir sistemin.
teşekkürler, ilerleyen süreçte bütçem oldukça ssd 1 tb rami 32 gb ve soğutucuyu yükselteceğim inşallah. o kısımları benimde pek içime sinmedi ama bu paraya bu geldi :)

Yok estağfurullah alınmadım zaten ilk başta da. Vatan gece indirimlerinde uygun bir sistem olur diye düşünmüştüm ama orasının da indirimli hali yüksek. Yakışmadı firmalara. Buradan zam yapan bütün firmaları kınıyorum. Tekrardan hayırlı olsun sizin adınıza.
çok teşekkür ediyorum:)

Peşin fiyatına 3 taksitle altta paylaştığım sistemi aldım. SSD ve Ram’i ilerleyen zamanlarda bütçem oldukça arttıracağım. 36.999 liraya çok cazip geldi nedense. değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Perşembe günü bende bu sistemi sipariş ettim. Alırken işlemci stok bitmişti. Kafama göre Bi kaç ekleme yaptım. 45.500 TL oldu. Bende senin gibi çok fazla oyun oynamıyorum 5 sene götürse yeter dedim. İnşallah pişman olmayız.
Buda benim özelleştirdiğim sistem
1758488927492.webp

Ben bugün paylaştım bu sistemi 37 yada 38k idi sanırım anakartı h610 idi akşam tekrar kontrol ettiğim de fiyatının artmış olduğunu gördüm. Anakart stoğu bittiği için b760 anakart eklemişler fark ordan gelmiş birde ne hikmetse vento kasalara zam yapmışlar 100₺ gibi bir rakam fiyat farkları oradan gelmiş ve şuan sistem 42k civarında özelleştirme yapmadan.

Vento kasalara neden zam geldi acaba sayın @itopya.com

Gün içinde özelleştirme yaptığım ve geldiği fiyat bu şekilde idi ama akşam özelleştirme olmamış fiyatı 42k küsüre yükseltmişler

Ekler

• IMG_1040.webp
    IMG_1040.webp
    74.1 KB · Hit: 18
Son düzenleme:
çok iyi sistem. millet ikinci el sistemi o fiyata satıyor. boşver sen insanları hayırlı olsun. bide beyaz.

Perşembe günü bende bu sistemi sipariş ettim. Alırken işlemci stok bitmişti. Kafama göre Bi kaç ekleme yaptım. 45.500 TL oldu. Bende senin gibi çok fazla oyun oynamıyorum 5 sene götürse yeter dedim. İnşallah pişman olmayız.
Buda benim özelleştirdiğim sistem
Alıntıyı görüntüle
güzel duruyor hocam, hayırlı olsun sizede. inşallah sapasağlam gelir bizide memnun eder.

çok iyi sistem. millet ikinci el sistemi o fiyata satıyor. boşver sen insanları hayırlı olsun. bide beyaz.
çok teşekkür ediyorum, evet bu paraya başka 5060 ti 16 gb ve bu ayarda işlemci yoktu. insanlar kazıklayacak adam arıyor. 2.ele bulaşılmaz

güzel duruyor hocam, hayırlı olsun sizede. inşallah sapasağlam gelir bizide memnun eder.

çok teşekkür ediyorum, evet bu paraya başka 5060 ti 16 gb ve bu ayarda işlemci yoktu. insanlar kazıklayacak adam arıyor. 2.ele bulaşılmaz
Hocam kargoya verirlerse haber verir misiniz hala bekliyorum ben😅

sistemim pazartesi geldi. sorunsuz teslim aldım. kurulumu yaptım. bir yerden para geldi rami 32'ledim. kişisel tecrübem; ryzen 5 3550h + gtx 1650 + 8 gb ram olan, 6 senedir kullandığım laptoptan buna geçince resmen ferrari gibi hissettiriyor. Wow boş alanlarda 300-400, kalabalık alanlarda 120-180 arası fps alıyorum ki benim için muazzam oldu. ilerde 6 senelik 75 hz monitörümüde değiştirirsem benim için bi 5-10 sene pc işi bitmiştir. herkesin yorumları ve tavsiyeleri için teşekkür ediyorum. tek ama tek şikayetim ise işlemcinin 4800 mhz desteklemesi. ramlerim 6000 mhz ancak 4800de kullanabiliyorum, olsun problem değil hiç bir şey hiç bir zaman tam olmaz zaten :) . gücümüz buna yetti paramızın karşılığını aldık.

merak edenler için yazıyorum, işlemci wow oynarken 55-65 arası sıcaklıkta çalışıyor. stres testinde 70-80 arası arası takılıyor ama genelde 70-75den yukarı çıkmıyor. ekran kartı wow oynarken 48-50 arası sıcaklıkta çalışıyor.

Geri