EywIslemci guc kaynagini anakart ve ekran kartini taktiysan calistiysa pc gerek yok onlar dista
Ekran gelmediOnlar boşta kalacak
siyah olan sata kablosu ssd ve ya hdd bağlıyorsun. Diğeri de güç kablosu. Psu dan ekran kartına bağlıyorsun ama senin ekran kartına zaten bağlı kablo var. onlar yedek olsun diye yollanmıştır.Tabi eğer ekran kartın psu ya bağlıysa yedektir yoksa o sarı kablo ile ekran kartını psu ya bağlıyacaksın.Arkadaşlar sistemde bu kablolar arttı bide ekran kartının orda takacak bişey bulamadimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülebutun fanlar donuyo
Ekran niye gelmiyorsiyah olan sata kablosu ssd ve ya hdd bağlıyorsun. Diğeri de güç kablosu. Psu dan ekran kartına bağlıyorsun ama senin ekran kartına zaten bağlı kablo var. onlar yedek olsun diye yollanmıştır.
hocam ekran kartın psu ya bağlımı sanki tuttuğun kablolar psu ya bağlı değil ucu boş gibi duruyor? Eğer bağlı ise ve sıfırdan kuruyorsan monitörü kesinlikle hdmi ile bağla ve monitör ayarlarından hdmi çıkışını seç zaten standart olarak hdmi seçilidir ama sen kontrol et dp seçili olmasın. Hdmi kablosunu ekran kartı çıkışından bağladığına emin ol anakarttan bağlama. Daha sonra görüntü gelir gelmesi lazım.Ekran niye gelmiyor
Kardeşim sorunu çözebildinmi bende de aynı sorun vardı geri yolladım sisteminde arıza olabilirEkran niye gelmiyor
Gerçi bende klavye ve mouse de gelmemişti deKardeşim sorunu çözebildinmi bende de aynı sorun vardı geri yolladım sisteminde arıza olabilir
ÇozdumKardeşim sorunu çözebildinmi bende de aynı sorun vardı geri yolladım sisteminde arıza olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçi bende klavye ve mouse de gelmemişti de
Neymiş sorunÇozdum