Aldığım ssd sahte mi ?

klasik n11 vakası sanırım. satıcının puanına vs bakar mısınız acaba
bir de crystaldiskmark'ı yani yeşil olan crystaldisk i indirip hızlarına bakar mısın
crystal marktan bakar mısın bi
Şuan yeşil diskmarkı yapıyor okuma 382 yazma 350 çıkdı pc im sata 3 destekliyor 550 okuma vaad edip 382 çıkıyor ise sahte olma olasığı yüksekmidir çunki cidden ssd yi elime alınca aşırı hafif gibi gelmişdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orj sonucunu arıyorum karşılaştırmak için bir saniye

Bu satıcıdan almamış mıydınız?
Evet

Şuan yeşil diskmarkı yapıyor okuma 382 yazma 350 çıkdı pc im sata 3 destekliyor 550 okuma vaad edip 382 çıkıyor ise sahte olma olasığı yüksekmidir çunki cidden ssd yi elime alınca aşırı hafif gibi gelmişdi
SSDlerin hepsi aşırı hafiftir zaten de cidden sahte gibi.

Satıcı 193 kişiden toplam 4.5 yıldız almış mağaza olarak 10 puanı var bu da sahte satıyorsa biz ölelim ya valla kafayı yer insan

Evet
Bu SSD %95 sahte. Acilen çıkarıp iadeye yolla.

bugünDlerin hepsi aşırı hafiftir zaten de cidden sahte gibi.

Satıcı 193 kişiden toplam 4.5 yıldız almış mağaza olarak 10 puanı var bu da sahte satıyorsa biz ölelim ya valla kafayı yer insan
2. Kere disk mark yaptım ve yine 380 okuma 350 yazma çıkdı çıkarıp yarın iadeye yolluyorum

SSDlerin hepsi aşırı hafiftir zaten de cidden sahte gibi.

kötülemek için söylemiyorum asla ama en çok bu tarz olaylar n11'de yaşanıyor. ben amazondan devam gibi.

Evet
Bende geçen o satıcıdan bu SSD'yi aldım hocamın bilgisayarına gayet akıcı geldi bana. Ürün orijinal duruyordu.
Ekran Görüntüsü (435).png

kötülemek için söylemiyorum asla ama en çok bu tarz olaylar n11'de yaşanıyor. ben amazondan devam gibi.
Evet fakat bu ssdnin muadili başka yok maalesef.

2. Kere disk mark yaptım ve yine 380 okuma 350 yazma çıkdı çıkarıp yarın iadeye yolluyorum
Patriot burst falan bakacağız artık ya da güvenilir satıcı arayacağız

Evet fakat bu ssdnin muadili başka yok maalesef.

Patriot burst falan bakacağız artık ya da güvenilir satıcı arayacağız
n11 biraz ilgilense keşke şu tarz olaylarla hem algı oluşuyor n11den almayın diye

Muhtemelen çinden bir marka getirtip üstüne sandisk etiketi yapıştırmışlar. Kutusu duruyor mu ssdnin? varsa atar mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,302
Üyeler
188,228
Son üye
bindirimkovala
Geri